Bemanningsarbete för intensivvårdssjuksköterska i Solna

Vill du ha en spännande och händelserik arbetsplats där du träffar barn med varierande vårdbehov? Då ska du söka detta uppdrag på barnuppvaksavdelningen.

Här bedrivs högspecialiserad vård av sjuka barn. De är nu i behov av att stärka upp sin verksamhet med fler sjuksköterskor. Här vårdas majoriteten av alla opererade barn och ungdomar postoperativt, som genomgått anestesi och ett kirurgiskt ingrepp.

Avdelningen tar emot barn i alla åldrar, även prematurer. Uppdraget passar dig som vill ha ett omväxlande arbete och bli del av ett kompetent team.

Verksamheten söker dig som har vidareutbildning inom IVA, barn eller anestesi.

Vi ser fram emot att hantera din ansökan så ansök redan idag!

Att ta tjänst som intensivvårdssjuksköterska via Agila

Stanna kvar på hemmaplan eller prova på att resa iväg och upptäck en ny stad eller ort? Oavsett så hjälper vi dig som intensivvårdssjuksköterska med allt det praktiska så att du kan fokusera på att göra ett gott arbete. Våra uppdrag tillsätts löpande, tveka inte med att höra av dig direkt till oss så berätta vi mer om vad vi kan erbjuda just dig!

Varför sjuksköterskeuppdrag i Solna?

Solna ligger i Stockholm kan beskrivas som ”en stad i staden”. Här finns hur mycket som helst att se och göra! Mall of Scandinavia, som med sina 7 våningar, 230 affärer och över 4000 parkeringsplatser är Skandinaviens största galleria och erbjuder helt fantastisk shopping. Här hittar man också Friends Arena som är Sveriges nationalarena för herrlandslaget i fotboll med plats för över 50 000 sittande åskådare. Solna är en stad som ständigt växer och det byggs hela tiden nya bostadsområden här. Med både tunnelbana och pendeltåg tar man sig snabbt in till Stockholm City. Kända svenskar från Solna är Kronprinsessan Victoria, Jerry Williams och Thorsten Flinck.

Om Agila

Är du sjuksköterska och söker en mångskiftande arbetsplats med bra ersättning, personlig kontaktperson och möjlighet till fortbildning? Då är Agila företaget du letar efter. Vi är ett nordiskt bemannings- och rekryteringsföretag inom vård och omsorg. Företaget startade redan 2008. Detta innebär att vi har stor erfarenhet av bemanning och rekrytering. Vi vill att såväl våra kunder som konsulter ska känna sig trygga, hörda och sedda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Solna
Faktaruta
Uppdragsgivare
MJO Ub:ab Nhkh Nådcfeqlrulha Iynt Oighiijalwlyp
Tidsperiod
12-18
Efterfrågad kompetens
Barn (utbildad), Barn (erfarenhet), Intensivvård (utbildad), Intensivvård (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Fbvpuduxtw dåtal ihffh Sdqbb
Region/kommun
Stockholm/Solna
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka