Vi söker barnsjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag i Solna

Vill du ha ett viktigt och givande arbete där du gör skillnad varje dag?

Då ska du söka uppdraget som sjuksköterska på denna barnakut.

Hit kommer patienter mellan 0-18 år som blivit akut sjuka eller skadade och behöver akutvård. Här finns en stor patientomsättning vilket ger dig stora möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på barnakuten som bedömning/triagering av patienter, provtagning, omvårdnad och mer.

Tycker du detta låter som ett spännande uppdrag? Skicka in din ansökan redan idag!

Att ta bemanningsuppdrag som barnsjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

Funderar du på att ta steget in i konsultvärlden? Då är Agila det perfekta bemanningsföretaget för dig. Vi gör vårt bästa för att du som barnsjuksköterska ska hitta det perfekta uppdraget som matchar just dig och dina behov. Vår ansökningsprocess är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång med sitt första uppdrag kort efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Så skicka din intresseanmälan redan idag, vi ser fram emot att höra från dig!

Varför sjuksköterskearbete i Solna?

Solna ligger i Stockholm kan beskrivas som ”en stad i staden”. Här finns hur mycket som helst att se och göra! Mall of Scandinavia, som med sina 7 våningar, 230 affärer och över 4000 parkeringsplatser är Skandinaviens största galleria och erbjuder helt fantastisk shopping. Här hittar man också Friends Arena som är Sveriges nationalarena för herrlandslaget i fotboll med plats för över 50 000 sittande åskådare. Solna är en stad som ständigt växer och det byggs hela tiden nya bostadsområden här. Med både tunnelbana och pendeltåg tar man sig snabbt in till Stockholm City. Kända svenskar från Solna är Kronprinsessan Victoria, Jerry Williams och Thorsten Flinck.

Om Agila

Agila erbjuder bemanning och rekrytering inom flera olika områden inom vård och omsorg. Vi har varit verksamma sedan 2008 och vi arbetar idag med bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter och psykologer. Vi har vårt huvudkontor på Södermalm i Stockholm och har lokalkontor i Piteå. På Agila är vi är cirka 90 medarbetare som arbetar på våra kontor. Bland kundkretsen finns regioner, kommuner och privata vårdgivare runt om i hela Sverige och Norge.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Solna
Faktaruta
Uppdragsgivare
Rylagxnyrs Ckytp QHN Deiirflpsl
Tidsperiod
44
Efterfrågad kompetens
Barn (utbildad), Barn (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Tewn Jgwtckjpli vcdf eb aadhc Pphnl
Region/kommun
Stockholm/Solna
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka