Ledigt jobb för barnsjuksköterska i Solna

Vill du ha ett viktigt och givande arbete där du gör skillnad varje dag?

Då ska du söka uppdraget som sjuksköterska på denna barnakut.

Hit kommer patienter mellan 0-18 år som blivit akut sjuka eller skadade och behöver akutvård. Här finns en stor patientomsättning vilket ger dig stora möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på barnakuten som bedömning/triagering av patienter, provtagning, omvårdnad och mer.

Tycker du detta låter som ett spännande uppdrag? Skicka in din ansökan redan idag!

Sjuksköterskejobb hos Agila barnsjuksköterska

Agila erbjuder flera spännande möjligheter för dig, barnsjuksköterska, som vill ha mer frihet att kunna styra över din egen tid. Processen för att kunna ta sig an ett uppdrag genom oss är enkel och du kommer snabb igång efter att vi kontrollerat din utbildning samt referenser. Hos oss får du en arbetsgivare som uppskattar din insats och som ser till att du är nöjd med din arbetssituation. Välkommen att höra av dig så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda just dig.

Solna en spännande plats för sjukskötersketjänst

Solna ligger i Stockholm kan beskrivas som ”en stad i staden”. Här finns hur mycket som helst att se och göra! Mall of Scandinavia, som med sina 7 våningar, 230 affärer och över 4000 parkeringsplatser är Skandinaviens största galleria och erbjuder helt fantastisk shopping. Här hittar man också Friends Arena som är Sveriges nationalarena för herrlandslaget i fotboll med plats för över 50 000 sittande åskådare. Solna är en stad som ständigt växer och det byggs hela tiden nya bostadsområden här. Med både tunnelbana och pendeltåg tar man sig snabbt in till Stockholm City. Kända svenskar från Solna är Kronprinsessan Victoria, Jerry Williams och Thorsten Flinck.

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett växande företag. Vi arbetar med bemanning och rekrytering inom vård, omsorg och skola i Sverige samt Norge. För oss är trygghet och kvalitet a och o, och vi strävar efter det bästa för både kunden och konsulten. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Solna
Faktaruta
Uppdragsgivare
Xmwpkodpoe Pudvy UVP Xsotnbcuyj
Tidsperiod
23-35
Efterfrågad kompetens
Barn (utbildad), Barn (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Sagq Hwqdnqddtj echo cg hhbad Nwjwi
Region/kommun
Stockholm/Solna
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka