Vi söker sjuksköterska till uppdrag i Solna

Vill du arbeta i ett härligt gäng där god vård står i fokus? Då ska du söka uppdraget som sjuksköterska på denna arbetsplats.

Sjuksköterska sökes till denna avdelning med inriktning bäcken- och kolorektalkirurgi. Här vårdas personer som genomgår kirurgi på grund av gynekologisk cancer, kolorektalcancer eller annan orsak från nedre mag- tarmkanalen.

I rollen som sjuksköterska ingår arbetsuppgifter som pre- och postoperativ vård, avancerad smärtlindring, läkemedelshantering och mer. På avdelningen arbetar man tvärprofessionellt, alltid med patienten i fokus.

Verksamheten söker dig som har erfarenhet av liknande arbetsplats.

Vi ser fram emot att hantera din ansökan!

Varför ta sjuksköterskebemanningsuppdrag hos Agila?

Att arbeta som sjuksköterska hos Agila kommer med flera fördelar. Utöver att du får större utrymme att bestämma över din egen tid, kan vi också erbjuda flera spännande uppdrag så att du kan hitta en roll som passar just dig och dina behov. Vi står för allt det administrativa så att du snabbt och enkelt kan påbörja ditt första uppdrag. Välkommen att höra av dig direkt till oss så berättar vi mer.

Solna en spännande plats för sjukskötersketjänst

Solna ligger i Stockholm kan beskrivas som ”en stad i staden”. Här finns hur mycket som helst att se och göra! Mall of Scandinavia, som med sina 7 våningar, 230 affärer och över 4000 parkeringsplatser är Skandinaviens största galleria och erbjuder helt fantastisk shopping. Här hittar man också Friends Arena som är Sveriges nationalarena för herrlandslaget i fotboll med plats för över 50 000 sittande åskådare. Solna är en stad som ständigt växer och det byggs hela tiden nya bostadsområden här. Med både tunnelbana och pendeltåg tar man sig snabbt in till Stockholm City. Kända svenskar från Solna är Kronprinsessan Victoria, Jerry Williams och Thorsten Flinck.

Om Agila

Agila startade 2008 och har en lång erfarenhet av bemanning inom vård, skola och omsorg. Tack vare vår gedigna erfarenhet och kunskap har vi en djup förståelse för både våra kunders och konsulters behov. Vi har ett stort fokus på service och trygghet och arbetar alltid för långsiktiga relationer.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Solna
Faktaruta
Uppdragsgivare
Dhhropbvms Mkrff Hi Yægrxp/Axvuhkobnxuhoscip
Tidsperiod
21-35
Efterfrågad kompetens
Kirurgi (utbildad), Kirurgi (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Pswnguqgrl nåuxo Oikif
Region/kommun
Stockholm/Solna
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka