Bemanningstjänst för sjuksköterska i Solna

Söker du ett roligt uppdrag där du får möjlighet att utvecklas i din yrkesroll?

Då ska du söka uppdraget på denna arbetsplats. De är i behov av fler kompetenta medarbetare till sin verksamhet.

Här vårdas patienter med bland annat bukaortaaneurysm, karotisstenos och benartärsjukdom. I rollen som sjuksköterska ingår pre- och postoperativ vård, avancerad smärtbehandling, hantering av centrala infarter, rondarbete och mer.

Verksamheten söker dig med tidigare erfarenheter inom liknande arbete.

Tycker du detta låter som ett spännande uppdrag? Skicka in din ansökan redan idag!

Att ta sjuksköterskeuppdrag som sjuksköterska via Agila

Att arbeta som sjuksköterska ska kännas roligt och meningsfullt. På Agila gör vi därför allt för att du ska ha så bra förutsättningar som möjligt när du tar dig an ett uppdrag genom oss. Du får en personlig kontakt som är insatt i ditt arbete och de utmaningar du kan tänkas ställas inför. Allt så att du ska kunna fokusera på ditt arbete och slippa oroa dig för annat. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att skicka iväg en intresseanmälan redan idag.

Varför sjuksköterskejobb i Solna?

Solna ligger i Stockholm kan beskrivas som ”en stad i staden”. Här finns hur mycket som helst att se och göra! Mall of Scandinavia, som med sina 7 våningar, 230 affärer och över 4000 parkeringsplatser är Skandinaviens största galleria och erbjuder helt fantastisk shopping. Här hittar man också Friends Arena som är Sveriges nationalarena för herrlandslaget i fotboll med plats för över 50 000 sittande åskådare. Solna är en stad som ständigt växer och det byggs hela tiden nya bostadsområden här. Med både tunnelbana och pendeltåg tar man sig snabbt in till Stockholm City. Kända svenskar från Solna är Kronprinsessan Victoria, Jerry Williams och Thorsten Flinck.

Om Agila

Vi på Agila har ett brett utbud av arbetstillfällen med en stor möjlighet till flexibilitet. Välj själv var, när samt i vilken omfattning som du vill arbeta. Som sjuksköterska hos Agila har du goda lönevillkor och vår ambition är att du alltid ska få den bästa tänkbara servicen. Din personliga kontaktperson är alltid med dig både innan, under och efter ditt uppdrag. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Solna
Faktaruta
Uppdragsgivare
KBW Ag:ed Mgæucp oæce a, Hæhytlfplhr
Tidsperiod
50-8 (2023)
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Clpvetwsådke ad hfafa Plksp
Region/kommun
Stockholm/Solna
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka