Sjuksköterska sökes till jobb i Sorsele

Denna hälsocentral söker fler medarbetare som kan stärka upp verksamheten. Här jobbar bland annat läkare, sjuksköterskor, kurator, psykolog och sjukgymnaster.

Arbetet innebär glesbygdsmedicin där du kommer att möta patienter med varierande sjukdomar och besvär. Både drop-in-mottagning och planerade besök förekommer. Uppdraget passar dig som vill ha ett självständigt arbete med omväxlande arbetsuppgifter.

Att ta uppdrag som sjuksköterska via Agila

Att arbeta som sjuksköterska ska kännas roligt och meningsfullt. På Agila gör vi därför allt för att du ska ha så bra förutsättningar som möjligt när du tar dig an ett uppdrag genom oss. Du får en personlig kontakt som är insatt i ditt arbete och de utmaningar du kan tänkas ställas inför. Allt så att du ska kunna fokusera på ditt arbete och slippa oroa dig för annat. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att skicka iväg en intresseanmälan redan idag.

Sjuksköterskejobb i Sorsele

Kommunen ligger i landskapet Lappland och i Västerbottens län och gränsar till Storuman, Lycksele, Malå, Arvidsjaur och Arjeplog kommuner. Här finns naturkvaliteter av världsklass med nationalälven Vindelälven och Vindelfjällen, ett av Europas största naturreservat. Här finns också unika kulturvärden med en rik nybyggarkultur och en genuin samekultur. Kommunen är inte större än att alla känner alla i stor utsträckning vilket innebär att det sociala nätverket är starkt. Sommarens höjdpunkt är Sorseledagarna - en helg för "hemvändare", turister och bofasta. Även ute i byarna anordnas det trevligheter. "Pärfestivalen" i Ammarnäs med potatis från den kända Potatisbacken är ett exempel.

Om Agila

Som ett av Nordens största företag inom vårdbemanning och rekrytering för vård och omsorg, lägger vi på Agila stor vikt vid kvalitet. En del av detta arbete är Agilas kontrollsystem för bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare och terapeuter. Alla kvalitetssäkrade enligt ISO 9001. Certifieringen innebär att vi har höga krav på processer i arbetet och kontinuerligt förbättrar dessa ytterligare

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Maria Johannessen
Maria Johannessen / Konsultchef
Sorsele
Faktaruta
Uppdragsgivare
Tthxnhm Pextjmqxw
Tidsperiod
52
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Iwhaaålfo ec eaecg ESRLUOF
Region/kommun
Västerbotten/Sorsele
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka