Vi söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag i Sorsele

Denna hälsocentral söker fler medarbetare som kan stärka upp verksamheten. Här jobbar bland annat läkare, sjuksköterskor, kurator, psykolog och sjukgymnaster.

Arbetet innebär glesbygdsmedicin där du kommer att möta patienter med varierande sjukdomar och besvär. Både drop-in-mottagning och planerade besök förekommer. Uppdraget passar dig som vill ha ett självständigt arbete med omväxlande arbetsuppgifter.

Sjuksköterskejobb hos Agila sjuksköterska

Arbetet som sjuksköterska hos Agila innebär både variation och frihet att kunna styra mer över sin egen tid. Vi hjälper till med all administration som krävs för att du snabbt ska kunna ta ditt första uppdrag. Processen är enkel och de allra flesta har uppdrag kort efter kontroll av utbildningar och referenser. Skicka din intresseanmälan redan idag!

Sjuksköterskeuppdrag i Sorsele

Kommunen ligger i landskapet Lappland och i Västerbottens län och gränsar till Storuman, Lycksele, Malå, Arvidsjaur och Arjeplog kommuner. Här finns naturkvaliteter av världsklass med nationalälven Vindelälven och Vindelfjällen, ett av Europas största naturreservat. Här finns också unika kulturvärden med en rik nybyggarkultur och en genuin samekultur. Kommunen är inte större än att alla känner alla i stor utsträckning vilket innebär att det sociala nätverket är starkt. Sommarens höjdpunkt är Sorseledagarna - en helg för "hemvändare", turister och bofasta. Även ute i byarna anordnas det trevligheter. "Pärfestivalen" i Ammarnäs med potatis från den kända Potatisbacken är ett exempel.

Om Agila

Vi på Agila har ett brett utbud av arbetstillfällen med en stor möjlighet till flexibilitet. Välj själv var, när samt i vilken omfattning som du vill arbeta. Som sjuksköterska hos Agila har du goda lönevillkor och vår ambition är att du alltid ska få den bästa tänkbara servicen. Din personliga kontaktperson är alltid med dig både innan, under och efter ditt uppdrag. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Maria Johannessen
Maria Johannessen / Konsultchef
Sorsele
Faktaruta
Uppdragsgivare
Kvrinsu Nhqbocick
Tidsperiod
52
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Uvkumæaxc eg ccebe HYULAER
Region/kommun
Västerbotten/Sorsele
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka