Ledigt jobb för sjuksköterska i Sorsele

Denna hälsocentral söker fler medarbetare som kan stärka upp verksamheten. Här jobbar bland annat läkare, sjuksköterskor, kurator, psykolog och sjukgymnaster.

Arbetet innebär glesbygdsmedicin där du kommer att möta patienter med varierande sjukdomar och besvär. Både drop-in-mottagning och planerade besök förekommer. Uppdraget passar dig som vill ha ett självständigt arbete med omväxlande arbetsuppgifter.

Att ta tjänst som sjuksköterska via Agila

Hos Agila har dina valmöjligheter aldrig varit större! Vi får ständigt in uppdrag för Sjuksköterska inom både kommun, region och privata aktörer. Som konsult hos oss väljer du helt själv om du vill arbeta heltid, deltid eller endast helg. Som ett av Sveriges största bemanningsföretag inom vård och omsorg har vi något för alla.

Varför sjukskötersketjänst i Sorsele?

Kommunen ligger i landskapet Lappland och i Västerbottens län och gränsar till Storuman, Lycksele, Malå, Arvidsjaur och Arjeplog kommuner. Här finns naturkvaliteter av världsklass med nationalälven Vindelälven och Vindelfjällen, ett av Europas största naturreservat. Här finns också unika kulturvärden med en rik nybyggarkultur och en genuin samekultur. Kommunen är inte större än att alla känner alla i stor utsträckning vilket innebär att det sociala nätverket är starkt. Sommarens höjdpunkt är Sorseledagarna - en helg för "hemvändare", turister och bofasta. Även ute i byarna anordnas det trevligheter. "Pärfestivalen" i Ammarnäs med potatis från den kända Potatisbacken är ett exempel.

Om Agila

Agila är ett nordiskt företag med lång erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. När du arbetar som sjuksköterska hos hos kan du förvänta dig omväxlande och stimulerande uppdrag. Kvalitet och service är något som vi på Agila månar om. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Maria Johannessen
Maria Johannessen / Konsultchef
Sorsele
Faktaruta
Uppdragsgivare
Qgijvvs Hisihetxy
Tidsperiod
51-52
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Mwrcaåonl hg dieif XCGDHCO
Region/kommun
Västerbotten/Sorsele
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka