Agila söker akutsjuksköterska till uppdrag i Stockholm

Vill du ha ett roligt och utmanande arbete i högt tempo? Då är detta ett perfekt uppdrag för dig! Till närakuten söker sig patienter med misstänkta frakturer, hjärnskakning, sårskador, plötsliga magsmärtor eller akuta allergiska problem.

Som sjuksköterska triagerar du inkommande patienter, lägger om sår, assisterar vid läkarundersökning och mycket mer.

De söker dig som har erfarenhet av arbete på närakut eller akutmottagning.

Att ta jobb som akutsjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

Funderar du på att söka nya karriärmöjligheter? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis vad du letat efter. Som akutsjuksköterska hos oss har du stort utrymme att bestämma över ditt arbete och hitta uppdrag som passar just dig och dina behov. Vi hjälper dig hitta en arbetsplats som erbjuder utvecklande och meningsfulla arbetsuppgifter, där du kan känna dig uppskattad samtidigt som du får en ordentlig ersättning för det du gör. Agila är arbetsgivaren som finns där för dig, både inför, under och efter ditt uppdrag.

Stockholm en spännande plats för sjukskötersketjänst

Om Agila

Agila är ett av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Agila bemannar regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Företaget har sedan starten år 2008 varit mycket framgångsrikt och har flera gånger blivit utsett till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Leo Liljegren
Leo Liljegren / Konsultchef/Teamsamordnare
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Vtdkwdktr Måmirmu DPGM
Tidsperiod
9-22
Efterfrågad kompetens
Akutsjukvård
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Tjllawmqn jpbutni ibd gc Mauiuhas
Region/kommun
Stockholm/Hosrfjog
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka