Akutsjuksköterska sökes till arbete i Stockholm

Letar du efter ett givande och utvecklande jobb med varierande arbetsuppgifter? Då ska du söka detta uppdrag på denna avdelning.

På avdelningens allmänna vårdplatser utreder och vårdar vi akut sjuka patienter med neuro­logiska sjukdomstillstånd i centrala och perifera nervsystemet samt cerebrovaskulära sjukdomar.

Arbetet bedrivs i multidisciplinära team bestående av läkare, sjuksköterska, undersköterska, fysioterapeut, arbetsterapeut, logoped, dietist och kurator.

Enheten söker dig med tidigare erfarenheter inom liknande arbete.

Tycker du detta låter som ett uppdrag för just dig? Tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag!

Att arbeta som sjuksköterska via Agila

Vi vill vara det självklara valet för dig som arbetar som sjuksköterska. Därför ser vi till att vara en arbetsgivare som alltid ser till dina önskemål och behov. Hos Agila får du en personlig kontaktperson som hjälper dig navigera mellan uppdrag. Vi ser till så att du har allt du behöver för att kunna göra ett bra jobb som akutsjuksköterska. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter påbörjar sina uppdrag kort efter en kontroll av utbildning samt referenser. Vi ser fram emot din ansökan!

Att ta sjuksköterskejobb i Stockholm

Om Agila

Agila startade 2008 och vi bemannar idag både regioner, kommuner samt privata kunder över hela Sverige och Norge. Kvalitet kommer alltid först, vilket är en förutsättning för att kunna ta fullt ansvar för vår verksamhet. För oss innebär kvalitet att inte bli bekväma. Där det finns potential att utvecklas och bli bättre, ser vi till att göra det. Vi tar alltid ett steg till - för dig.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sandra Perkowska
Sandra Perkowska / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Gægcsabpwjfpyn IOCA - Sdm ad Kxaqqncrjfpkt
Tidsperiod
39
Efterfrågad kompetens
Akutsjukvård (utbildad) eller Akutsjukvård (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Hcwfntshkhaqj hc ffhid Hymhufeey
Region/kommun
Stockholm/Jsshogiwo
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka