Ledigt jobb för akutsjuksköterska i Stockholm

Söker du efter en arbetsplats med spännande och varierande arbetsuppgifter där du får möjlighet att möta patienter med olika vårdbehov? Då är detta uppdraget definitivt något för dig!

På Barnakutmottagningen vårdas barn och ungdomar mellan 0-17 år för allvarliga akuta sjukdomstillstånd samt kirurgiska/ortopediska tillstånd, olycksfall och trauma. Uppdraget omfattar bedömning, prioritering och akut omhändertagande av patienter. Här utlovas en spännande och lärorik arbetsplats där du får möjlighet att utvecklas i din yrkesroll.

Tidigare erfarenhet av arbete med barn eller på akutmottagning är ett krav.

Att ta tjänst som sjuksköterska via Agila

Som akutsjuksköterska hos Agila kan du känna dig trygg på din nya arbetsplats. Vi finns alltid tillgängliga för att se till så att våra konsulter har allt de behöver för att komma igång med sitt nya uppdrag. Med oss som arbetsgivare får du goda lönevillkor och löpande fortbildning. Tveka inte att höra av dig till oss om du vill prata mer om karriärmöjligheter eller skicka in en intresseanmälan redan idag.

Att ta sjuksköterskejobb i Stockholm

Om Agila

Flexibilitet, kvalitet och omsorg kännetecknar oss på Agila. Vi är ett nordiskt vårdbemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm och lokalkontor i Piteå. Vi verkar i kommuner, regioner, landsting samt i den privata sektorn i Sverige och Norge. Vi brinner för vårt uppdrag och strävar alltid efter långsiktiga relationer. Alla våra medarbetare är motiverade, engagerade och alltid redo att anta nya utmaningar. Vi ger alltid bästa tänkbara service, utan att tumma på kvalitet

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Svcbmlnlux Lgrewcdl Qswthokwxe
Tidsperiod
48-5 (2024)
Efterfrågad kompetens
Akutsjukvård, Barn eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Offtcf Vghcwbiak Btxoxeupflx bhcfb Fngckgetm
Region/kommun
Stockholm/Tfisuhgk
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka