Bemanningsarbete för sjuksköterska i Stockholm

Vill du arbeta på en händelserik och intressant arbetsplats? Då ska du söka uppdraget som sjuksköterska på denna närakut.

Hit kommer patienter i alla åldrar med akuta sjukdomar och skador som inte är livshotande. Du får ett omväxlande och självständigt arbete där du triagerar/bedömer patienter, utför provtagningar, assisterar vid enklare kirurgiska ingrepp, utför såromläggningar och mycket mer.

Om du tycker detta låter intressant så tveka inte på att skicka in din ansökan nu!

Att ta jobb som sjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

Som konsult hos Agila är det enkelt att hitta en ny roll som passar just dig. Även du som funderar på att byta ort, eller kanske till och med land, kan fortsätta arbeta som sjuksköterska med goda villkor. Genom att välja dina egna uppdrag väljer du också dina egna förutsättningar, samtidigt som vi stöttar dig i processen. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda redan idag.

Varför sjuksköterskeuppdrag i Stockholm?

Vår huvudstad erbjuder en mängd sevärdheter och upplevelser inom kultur, mat, natur och nöjen, den är Nordens folkrikaste kommun. Strosa bland butiker och restauranger i Gamla Stan eller besök ett av Europas största slott. Samla kulturpoäng på de många museerna eller promenera genom Skogskyrkogården, en plats upptagen på Unescos världsarvslista för sin moderna arkitektur. På Djurgården finns b.la. Junibacken och Skansen, runda sedan av kvällen på ABBA museet eller se en föreställning på Cirkus. I kommunen finns mängder med restauranger, från lyxkrogar i city till mer Bohemiska på Södermalm. Flera restauranger har tilldelats stjärnor i Guide Michelin. Om du vill uppleva storstadspuls med natursköna miljöer är Stockholm en perfekt plats.

Om Agila

Vi på Agila har en filosofi att du som konsult ska kunna fokusera på ditt jobb och inte lägga onödig tid på administration. Vi var trötta på organisationer som bara lovade utan att leverera. Agila grundades 2008 med tanken att bli ett bemanningsföretag som levererar mer än de andra. Du ska göra vad du är bäst på – så gör vi vad vi är bäst på.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Leo Liljegren
Leo Liljegren / Konsultchef/Teamsamordnare
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Uieduqxupp Wæofdaq
Tidsperiod
12-17
Efterfrågad kompetens
Akutsjukvård, Barn, Ortopedi eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Apxrsryfvioye cc bde cg Irbfuqfjr
Region/kommun
Stockholm/Stockholm
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka