Ledigt jobb för sjuksköterska i Stockholm

Letar du efter en utmanande och lärorik roll? Verksamheten söker efter en sjuksköterska för att förstärka sin personalstyrka.

Du blir en del av ett kompetent och engagerat team som arbetar tillsammans för att erbjuda en god vård till alla patienter. Du kan förvänta dig ett spännande och utvecklande arbete i varierande tempo.

Här möter du patienter med allvarliga akuta vårdbehov på grund av antingen sjukdom eller olycksfall. I arbetet triagerar du inkommande patienter, tar prover, ger smärtlindring, sedvanligt omvårdnadsarbete och mer.

Enheten söker dig med tidigare erfarenheter inom liknande arbete.

Tycker du detta låter som ett spännande uppdrag? Tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag!..

Vad innebär det att ta bemanningsuppdrag som sjuksköterska

I rollen som sjuksköterska hos Agila får du möjligheten att ta kontrollen över din arbetssituation. Du bestämmer helt och hållet själv hur mycket, och när du vill arbeta. Vi har uppdrag hos kommunala, regionala och privata aktörer, samtliga med goda arbets- och lönevillkor. Som konsult hos oss är dina insatser alltid uppskattade och vi gör vårt bästa för att sätta din karriär i fokus. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka möjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Att ta sjuksköterskejobb i Stockholm

Om Agila

Agila är ett bemanningsföretag som funnits sedan 2008. Vårt fokus är vård, omsorg och skola. Kundkretsen av vårdgivare sträcker sig genom hela Sverige och Norge. Vi strävar efter att vara en god samarbetspartner och vill att kunder och konsulter ska känna sig trygga. Om du arbetar som sjuksköterska på Agila får du en personlig kontaktperson som finns med dig före, under och efter ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sandra Perkowska
Sandra Perkowska / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Eæqnuaupuasqsh, Lanplccoayolmiti påw tkumm
Tidsperiod
23-35
Efterfrågad kompetens
Akutsjukvård (utbildad), Akutsjukvård (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Pypfkgacdmajs fa behaf Tkxlajmpr
Region/kommun
Stockholm/Saourllgj
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka