Ledigt jobb för sjuksköterska i Stockholm

Vill du ha ett roligt och utmanande arbete i högt tempo? Då är detta ett perfekt uppdrag för dig! Till närakuten söker sig patienter med misstänkta frakturer, hjärnskakning, sårskador, plötsliga magsmärtor eller akuta allergiska problem.

Som sjuksköterska triagerar du inkommande patienter, lägger om sår, assisterar vid läkarundersökning och mycket mer.

De söker dig som har erfarenhet av arbete på närakut eller akutmottagning.

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som sjuksköterska

Som sjuksköterska hos Agila kan du vara säker på att din arbetsgivare kommer förse dig med allt du behöver för att kunna lyckas på din nya arbetsplats. Vi erbjuder spännande uppdrag, goda lönevillkor samt möjligheten att själv bestämma över hur och när du vill arbeta. Vi finns här för att du ska kunna koncentrera dig på att göra ett bra arbete på ditt uppdrag och slippa oroa dig för annat.

Varför sjuksköterskejobb i Stockholm?

Om Agila

Är du sjuksköterska och söker en mångskiftande arbetsplats med bra ersättning, personlig kontaktperson och möjlighet till fortbildning? Då är Agila företaget du letar efter. Vi är ett nordiskt bemannings- och rekryteringsföretag inom vård och omsorg. Företaget startade redan 2008. Detta innebär att vi har stor erfarenhet av bemanning och rekrytering. Vi vill att såväl våra kunder som konsulter ska känna sig trygga, hörda och sedda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Leo Liljegren
Leo Liljegren / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Dqmoshlrd Jåbuwor UTIS
Tidsperiod
39-44
Efterfrågad kompetens
Akutsjukvård eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Vvqeoeneg wfgotkc ead be Okylaogu
Region/kommun
Stockholm/Ehujtttg
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka