Agila söker akutsjuksköterska till uppdrag i Stockholm

Här har du chansen att arbeta på ett av Europas största universitetssjukhus med högt internationellt anseende! Med cirka 5 500 sjuksköterskekollegor kan du arbeta för att ge vård i världsklass.

Enheten ligger belägen bredvid den stora akutmottagningen. De har gemensam triage. Hit kommer både barn och vuxna där du förväntas gipsa, fixar sårskador osv, resten triageras till akuten.

Verksamheten söker dig med tidigare erfarenheter av liknande arbete.

Vi ser fram emot att hantera din ansökan!

Sjuksköterskeuppdrag via Agila akutsjuksköterska

Som akutsjuksköterska hos Agila har du goda lönevillkor. Utöver en bra lön är vår ambition att du som önskar flexibilitet och uppskattning ska se oss som ett alternativ till en traditionell anställning. Ett alternativ där du själv har stor möjlighet att styra över ditt arbete och tillsammans med oss hitta en arbetsplats med arbetsuppgifter som du finner utvecklande och meningsfulla. Om du inte arbetat genom bemanningsföretag tidigare är detta inget hinder. Vi vill att du alltid ska få bästa service och det är vårt ansvar att förse dig med all den information du behöver i samband med ditt uppdrag. Vi hjälper också till med allt praktiskt som till exempel resor och när det behövs även boende. Meningen är att det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag som akutsjuksköterska.

Att ta sjukskötersketjänst i Stockholm

Om Agila

Vi på Agila har blivit en av de största i Norden inom bemanning och rekrytering genom att erbjuda bästa möjliga service. Det ska vara lätt att ha oss som arbetsgivare, så att du kan fokusera på vad som är viktigt - ditt uppdrag. Trygghet genomsyrar allt vi gör. Som sjuksköterska hos oss får du frihet att själv bestämma hur du arbetar. Du är i ständig kontakt med oss och har många möjligheter att utvecklas i din yrkesroll.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Kåebabueu Bdxrsdnw Y ih
Tidsperiod
47-48
Efterfrågad kompetens
Akutsjukvård (utbildad), Akutsjukvård (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Nåtefbgfcmeui a dga dh Ktmxaive
Region/kommun
Stockholm/Dbsctkla
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka