Bemanningsjobb för akutsjuksköterska i Stockholm

Vill du arbeta med en viktig roll i en stimulerande arbetsmiljö? Just nu sökes en sjuksköterska till den kardiologiska avdelningen på detta sjukhus.

På avdelningen möter du dagligen patienter med diverse hjärt-och kärlproblem som kommer in för utredning och behandling. Vanliga diagnoser inkluderar hjärtinfarkt, angina och andra ischemiska hjärtsjukdomar.

I tjänsten kommer du att planera och ansvara för omvårdnaden av dessa patienter. Du arbetar nära det övriga vårdteamet och behöver därför vara självgående men samarbetsvillig. Ett roligt, intressant och spännande arbete där ingen dag är den andra lik!

Att jobba som akutsjuksköterska via Agila

Vi vill vara det självklara valet för dig som arbetar som sjuksköterska. Därför ser vi till att vara en arbetsgivare som alltid ser till dina önskemål och behov. Hos Agila får du en personlig kontaktperson som hjälper dig navigera mellan uppdrag. Vi ser till så att du har allt du behöver för att kunna göra ett bra jobb som akutsjuksköterska. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter påbörjar sina uppdrag kort efter en kontroll av utbildning samt referenser. Vi ser fram emot din ansökan!

Sjuksköterskejobb i Stockholm

Om Agila

Agila erbjuder bemanning och rekrytering inom flera olika områden inom vård och omsorg. Vi har varit verksamma sedan 2008 och vi arbetar idag med bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter och psykologer. Vi har vårt huvudkontor på Södermalm i Stockholm och har lokalkontor i Piteå. På Agila är vi är cirka 90 medarbetare som arbetar på våra kontor. Bland kundkretsen finns regioner, kommuner och privata vårdgivare runt om i hela Sverige och Norge.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sandra Perkowska
Sandra Perkowska / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Håugdattkbaxye Esh ge+dc Xismqdidfxc
Tidsperiod
48
Efterfrågad kompetens
Akutsjukvård eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Dstqpoqyeuqbu gg bbe dh Ensnsfjjv
Region/kommun
Stockholm/Prdcjaoux
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka