Agila söker akutsjuksköterska till uppdrag i Stockholm

Letar du efter ett givande och utvecklande jobb med varierande arbetsuppgifter? Då ska du söka detta uppdrag på denna avdelning.

På avdelningens allmänna vårdplatser utreder och vårdar vi akut sjuka patienter med neuro­logiska sjukdomstillstånd i centrala och perifera nervsystemet samt cerebrovaskulära sjukdomar.

Arbetet bedrivs i multidisciplinära team bestående av läkare, sjuksköterska, undersköterska, fysioterapeut, arbetsterapeut, logoped, dietist och kurator.

Enheten söker dig med tidigare erfarenheter inom liknande arbete.

Sjuksköterskejobb via Agila akutsjuksköterska

Vi vill vara det självklara valet för dig som arbetar som sjuksköterska. Därför ser vi till att vara en arbetsgivare som alltid ser till dina önskemål och behov. Hos Agila får du en personlig kontaktperson som hjälper dig navigera mellan uppdrag. Vi ser till så att du har allt du behöver för att kunna göra ett bra jobb som akutsjuksköterska. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter påbörjar sina uppdrag kort efter en kontroll av utbildning samt referenser. Vi ser fram emot din ansökan!

Att ta sjuksköterskejobb i Stockholm

Om Agila

Agila startade 2008 och är ett av Nordens största företag för vårdbemanning och rekrytering inom hälsa, sjukvård, social omsorg och skola. Vi bemannar idag både regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sandra Perkowska
Sandra Perkowska / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Bårnhqqslbjopo XXOD - Dxo ic Siykuepucuvsa
Tidsperiod
7-9
Efterfrågad kompetens
Akutsjukvård (utbildad), Akutsjukvård (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Slfrkehihpgeo ge ebcdg Gfwhrtska
Region/kommun
Stockholm/Ahtxgdvwg
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka