Akutsjuksköterska sökes till arbete i Stockholm

Här har du chansen att arbeta på ett av Europas största universitetssjukhus med högt internationellt anseende! Med cirka 5 500 sjuksköterskekollegor kan du arbeta för att ge vård i världsklass.

Enheten ligger belägen bredvid den stora akutmottagningen. De har gemensam triage. Hit kommer både barn och vuxna där du förväntas gipsa, fixar sårskador osv, resten triageras till akuten.

Verksamheten söker dig med tidigare erfarenheter av liknande arbete.

Varför ta sjuksköterskejobb via Agila?

Trivs du med att arbeta som akutsjuksköterska men är på jakt efter en flexiblare vardag? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis det du är ute efter. Vi får ständigt in spännande uppdrag för sjuksköterska som efterfrågar din kompetens. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och om du vill arbeta för en kommunal, regional eller privat aktör. Samtidigt tar vi hand om all administration för att du så smidigt som möjligt ska kunna påbörja ditt nya uppdrag.

Sjuksköterskejobb i Stockholm

Om Agila

Vi på Agila har en filosofi att du som konsult ska kunna fokusera på ditt jobb och inte lägga onödig tid på administration. Vi var trötta på organisationer som bara lovade utan att leverera. Agila grundades 2008 med tanken att bli ett bemanningsföretag som levererar mer än de andra. Du ska göra vad du är bäst på – så gör vi vad vi är bäst på.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Våiebfgeq Fiwtovit P bc
Tidsperiod
14-16
Efterfrågad kompetens
Akutsjukvård (utbildad), Akutsjukvård (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Yænqyhqpyslpu e cdg gh Ibxbacwp
Region/kommun
Stockholm/Ohncqtqk
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka