Agila söker sjuksköterska till uppdrag i Stockholm

Vill du arbeta i ett härligt gäng där god vård står i fokus? Då ska du söka uppdraget som sjuksköterska hos denna uppdragsgivare. Verksamheten är i behov av fler kompetenta medarbetare till sin verksamhet.

Denna internmedicinska vårdavdelning är i behov av fler sjuksköterskor. På avdelningen vårdas patienter med varierande diagnoser, både akuta och kroniska sjukdomstillstånd. Uppdraget erbjuder ett omväxlande och utvecklande arbete.

Du leder omvårdnadsarbetet, gör bedömningar och samarbetar med andra professioner.

Enheten söker dig som har tidigare erfarenhet kring arbete på medicinsk vårdavdelning.

Vi ser fram emot att

hantera din ansökan redan idag!

Sjuksköterskeuppdrag hos Agila sjuksköterska

Som konsult hos Agila är det enkelt att hitta en ny roll som passar just dig. Även du som funderar på att byta ort, eller kanske till och med land, kan fortsätta arbeta som sjuksköterska med goda villkor. Genom att välja dina egna uppdrag väljer du också dina egna förutsättningar, samtidigt som vi stöttar dig i processen. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda redan idag.

Stockholm en spännande plats för sjuksköterskeuppdrag

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett av Nordens ledande bemanningsföretag inom stora delar av vårdsektorn i Sverige och Norge. Vi ger våra konsulter fina villkor och stöd under arbetets gång. Eftersom vi har ett brett utbud av arbetstillfällen har konsulterna stor valfrihet. Våra konsulter har hög kompetens, så vi kan skräddarsy bemanningen efter kundens behov.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Rebecka Oldertz
Rebecka Oldertz / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Yyygbvhwf prlkbks Dxsewxlrskqam ghv fh
Tidsperiod
47-13 (2023)
Efterfrågad kompetens
Akutsjukvård, Medicin (utbildad), Medicin (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Jåtpsonætbs db Dtmermje
Region/kommun
Stockholm/Xahxytlm
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka