Ledigt jobb för sjuksköterska i Stockholm

Är du på jakt efter en spännande och utmanande roll? Just nu söker verksamheten en sjuksköterska för att stärka upp verksamheten.

I detta område av verksamheten för internmedicin och infektion finns det tio enkelrum tillgängliga. Här har man integrerat den palliativa vårdfilosofin i vården. På avdelningen vårdas i majoritet den äldre patienten oavsett diagnos.

Avdelningen söker dig en erfarenhet av liknande arbete.

Låter detta som ett uppdrag för dig? Då ser vi fram emot att ta hand om din önskan redan idag!

Varför ta sjuksköterskearbete hos Agila?

På Agila bryr vi oss om din karriär. Därför lägger vi ner all vår tid på att hitta det perfekta uppdraget för just dig. Har du inte tidigare arbetat inom bemanning är det inget hinder för att du ska kunna bli en del av vårt kompetenta konsultteam. Vi får ständigt in spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som sjuksköterska. Tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Stockholm en spännande plats för sjuksköterskejobb

Om Agila

Med en av Nordens största leveranskapaciteter har vi på Agila tillgång till rätt kompetenser. Vi jobbar endast med de bästa konsulterna där samtliga har genomgått omfattande kvalitets- och behörighetskontroller. Att leverera mer, utan undantag, har genomsyrat företaget sedan dag ett. Med ett genuint intresse för våra kunder arbetar vi ständigt med att leverera det bästa på marknaden.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Rebecka Oldertz
Rebecka Oldertz / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Pencsugsm iitlbkm Rftucbmjrvvrt hoy bg
Tidsperiod
28-31
Efterfrågad kompetens
Akutsjukvård, Medicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Xbedéoædjo d dab aa Ehkqhbcnu
Region/kommun
Stockholm/Tsmmwytr
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka