Agila söker anestesisjuksköterska till uppdrag i Stockholm

Är du redo för ett spännande uppdrag? Då är detta något för dig!

Nu är anestesiavdelningen på detta sjukhus i behov av fler sjuksköterskor.

Patienterna på avdelningen behöver antingen akut eller elektiv operation för varierande sjukdomstillstånd. Här finns totalt 25 operationssalar med verksamhet inom kirurgi, ortopedi, dagkirurgi, gynekologi/obstetrik och handkirurgi.

Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på anestesiavdelning. För dig som vill ta dig an en viktig roll på en spännande arbetsplats väntar ett uppdrag med kompetenta och trevliga kollegor.

För detta uppdrag söker vi en sjuksköterska med specialistkompetens inom anestesisjukvård.

Att ta uppdrag som sjuksköterska via Agila

Att arbeta som sjuksköterska kan vara utmanande. Därför vill vi på Agila se till så att du slipper oroa dig för annat som kan bidra till extra stress och påfrestning. Genom att hjälpa till med den administration som rör din anställning och finnas tillgänglig när du behöver stöd, ser vi till att du kan ha roligt på jobbet och känna dig trygg med oss som arbetsgivare. Välkommen att söka ditt nya uppdrag redan idag!.

Stockholm en spännande plats för sjuksköterskearbete

Om Agila

Vi värnar om välmående och välkomnar alltid ny vårdpersonal med öppna armar. Agila är ett bemanningsföretag inom vård, omsorg och skola. Företaget är rikstäckande och vi har även kunder i Norge. Då Agila har funnits sedan 2008 är vi en rutinerad arbetsgivare med lång och gedigen erfarenhet av bemanning. Flera gånger har vi blivit utsedda till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sandra Perkowska
Sandra Perkowska / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Oåjrhryoqogayr Hwfttxdjyknfuxnxfit
Tidsperiod
4-9
Efterfrågad kompetens
Anestesi (utbildad) eller Anestesi (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ftfogqeykbcea df, ehe fe Rpqtkhuuf
Region/kommun
Stockholm/Eobriyyoj
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka