Vi söker anestesisjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag

Vill du ha ett stimulerande och omväxlande arbete med kompetenta kollegor? Till denna anestesiavdelning sökes nu en sjuksköterska för arbete på ett av Europas största sjukhus. Här sker såväl akut som elektiv verksamhet. Är du självgående, initiativtagande och snabblärd kommer denna roll att passa dig utmärkt.

Uppdraget kräver att du har utbildning i anestesi och tidigare erfarenhet av storkirurgi inom urologi, ortopedi, gynekologi, övre abdominal kirurgi samt akut kirurgi.

Sjukskötersketjänst via Agila anestesisjuksköterska

Som konsult hos Agila är det enkelt att hitta en ny roll som passar just dig. Även du som funderar på att byta ort, eller kanske till och med land, kan fortsätta arbeta som sjuksköterska med goda villkor. Genom att välja dina egna uppdrag väljer du också dina egna förutsättningar, samtidigt som vi stöttar dig i processen. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda redan idag.

Sjukskötersketjänst i Stockholm

Om Agila

Som ett av Nordens största företag inom vårdbemanning och rekrytering för vård och omsorg, lägger vi på Agila stor vikt vid kvalitet. En del av detta arbete är Agilas kontrollsystem för bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare och terapeuter. Alla kvalitetssäkrade enligt ISO 9001. Certifieringen innebär att vi har höga krav på processer i arbetet och kontinuerligt förbättrar dessa ytterligare

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ysnxbesrrn Krvmvnli Lbi Eojxcssv
Tidsperiod
12-17
Efterfrågad kompetens
Anestesi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Jæghfhåbic bfh dh Eujhekdj
Region/kommun
Stockholm/Jxtdfwue
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka