Ledigt jobb för operationssjuksköterska i Stockholm

Nu önskar vi operationssköterska till denna enhet för sedvanliga arbetsuppgifter på operation.

Sedvanliga arbetsuppgifter för operationssjuksköterska med vana av stor kirurgi inom övre buk (leverresektioner, pankreasresektioner, ventrikel, esofagus resektioner), gynekologi, urologi, transplantation samt den akuta verksamheten. Kunna arbeta jourtid (kvällar, helger ev natt), gärna längre uppdrag.

Att ta jobb som operationssjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

För att du ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt som operationssjuksköterska, tar vi på Agila hand om all administration. Dessutom stöttar vi dig genom eventuella problem och utmaningar. Att arbeta som konsult hos oss är enkelt och du kan snabbt komma igång med ditt första uppdrag. För en flexiblare vardag och kontroll över din arbetssituation – skicka in din intresseanmälan redan idag. Vi ser fram emot att höra från dig!

Varför sjukskötersketjänst i Stockholm?

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 jobbat med rekrytering och bemanning inom vård och omsorg. Med fokus på kvalitet och trygghet, får du som sjuksköterska hos oss bästa möjliga förutsättningar för att göra ett bra jobb som du trivs med. Alla konsulter ska få varierande och stimulerande arbetsuppgifter för att nå professionell såväl som personlig utveckling. Arbetet är flexibelt för att passa dig och vi erbjuder löpande kompetensutveckling.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Uplgfnuofq Eehpolnf Mbi Kskqmvwuf
Tidsperiod
23-35
Efterfrågad kompetens
Operation
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Fæwdpyærdt ic ehh ib Qlhrfhmy
Region/kommun
Stockholm/Oxdrlwsmr
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka