Anestesisjuksköterska sökes till uppdrag i Stockholm

Vill du ha ett stimulerande och omväxlande arbete med kompetenta kollegor? Till denna anestesiavdelning sökes nu en sjuksköterska för arbete på ett av Europas största sjukhus. Här sker såväl akut som elektiv verksamhet. Är du självgående, initiativtagande och snabblärd kommer denna roll att passa dig utmärkt.

Uppdraget kräver att du har utbildning i anestesi och tidigare erfarenhet av storkirurgi inom urologi, ortopedi, gynekologi, övre abdominal kirurgi samt akut kirurgi.

Att ta tjänst som anestesisjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

Oavsett om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som konsult eller inte, är du välkommen att söka ett uppdrag hos Agila. Vi får ständigt in flera spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som anestesisjuksköterska. För att göra det så lätt som möjligt för dig att komma in i din nya roll tar vi hand om all administration som rör din anställning och ser till så att du har all information du behöver. Vi är med dig varje steg på vägen, före, under och efter ditt uppdrag.

Varför sjuksköterskejobb i Stockholm?

Om Agila

Flexibilitet, kvalitet och omsorg kännetecknar oss på Agila. Vi är ett nordiskt vårdbemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm och lokalkontor i Piteå. Vi verkar i kommuner, regioner, landsting samt i den privata sektorn i Sverige och Norge. Vi brinner för vårt uppdrag och strävar alltid efter långsiktiga relationer. Alla våra medarbetare är motiverade, engagerade och alltid redo att anta nya utmaningar. Vi ger alltid bästa tänkbara service, utan att tumma på kvalitet

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Yhngdiywon Shkqsihd Rbc Otfcoeso
Tidsperiod
22-35
Efterfrågad kompetens
Anestesi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Tåaprvåmcf ada da Sbdfepub
Region/kommun
Stockholm/Wfwoawhr
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka