Ledigt jobb för anestesisjuksköterska i Stockholm

Vill du arbeta i ett härligt gäng där god vård står i fokus? Då ska du söka uppdraget som sjuksköterska hos denna uppdragsgivare. Sjukhuset är i behov av fler kompetenta medarbetare till sin verksamhet.

Sjuksköterskor sökes till enheten för anestesi och intensivvård. I rollen ingår sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska inom anestesi. Uppdraget passar dig som vill ha ett utmanande arbete där du får möjlighet att utvecklas i din yrkesroll.

Enheten söker dig med tidigare erfarenhet av liknande arbete. Om du tycker att uppdraget låter intressant är du välkommen att skicka in din ansökan!

Att ta tjänst som sjuksköterska via Agila

På Agila sätter vi din karriär och dina behov först. Genom att erbjuda en mängd spännande uppdrag för dig som sjuksköterska hittar du enkelt en roll som passar dig och din livssituation. Vi erbjuder schyssta lönevillkor och bistår även med resor samt boende vid behov. Uppdragen vi har tillgängliga tillsätts löpande, så vänta inte utan skicka in din ansökan redan idag.

Stockholm en spännande plats för sjuksköterskearbete

Om Agila

Agila startade 2008 och vi bemannar idag både regioner, kommuner samt privata kunder över hela Sverige och Norge. Kvalitet kommer alltid först, vilket är en förutsättning för att kunna ta fullt ansvar för vår verksamhet. För oss innebär kvalitet att inte bli bekväma. Där det finns potential att utvecklas och bli bättre, ser vi till att göra det. Vi tar alltid ett steg till - för dig.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Rebecka Oldertz
Rebecka Oldertz / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Taoweijeg ilpggvs CGH/AVI
Tidsperiod
47-52
Efterfrågad kompetens
Anestesi (utbildad), Anestesi (erfarenhet), Intensivvård (utbildad) eller Intensivvård (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Cyctkcåawf i Ojmqlnve
Region/kommun
Stockholm/Lfunhdupt
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka