Intensivvårdssjuksköterska sökes till uppdrag i Stockholm

Vill du arbeta i ett härligt gäng där god vård står i fokus? Då ska du söka uppdraget på denna arbetsplats. De är i behov av fler kompetenta medarbetare till sin verksamhet.

Pre- och postoperativ avdelning söker en sjuksköterska för att stärka upp vårdteamet. Här vårdas nyopererade och svårt sjuka patienter som kräver non-invasiv behandling, inotropi, trakeostomi och kontinuerlig övervakning, Både barn och vuxna behandlas här.

Du ska kunna tolka arteriella blodgaser och behandla enligt generella ordinationer, samt kontinuerligt övervaka patienterna.

Verksamheten söker dig som har tidigare erfarenhet av arbete på operationsavdelning.

Välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Att arbeta som sjuksköterska via Agila

Oavsett om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som konsult eller inte, är du välkommen att söka ett uppdrag hos Agila. Vi får ständigt in flera spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som intensivvårdssjuksköterska. För att göra det så lätt som möjligt för dig att komma in i din nya roll tar vi hand om all administration som rör din anställning och ser till så att du har all information du behöver. Vi är med dig varje steg på vägen, före, under och efter ditt uppdrag.

Att ta sjuksköterskejobb i Stockholm

Om Agila

Agila startade 2008 och vi bemannar idag både regioner, kommuner samt privata kunder över hela Sverige och Norge. Kvalitet kommer alltid först, vilket är en förutsättning för att kunna ta fullt ansvar för vår verksamhet. För oss innebär kvalitet att inte bli bekväma. Där det finns potential att utvecklas och bli bättre, ser vi till att göra det. Vi tar alltid ett steg till - för dig.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Udjbcroiit Yffcdvyp FdsSqahrr
Tidsperiod
52-9 (2023)
Efterfrågad kompetens
Anestesi eller Intensivvård
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Kårfxvåctl gc bfadd Jsbkgegv
Region/kommun
Stockholm/Auesoneq
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka