Vi söker anestesisjuksköterska till uppdrag i Stockholm

Vill du arbeta i ett härligt gäng där god vård står i fokus? Då ska du söka uppdraget på denna arbetsplats. De är i behov av fler kompetenta medarbetare till sin verksamhet.

Pre- och postoperativ avdelning söker en sjuksköterska för att stärka upp vårdteamet. Här vårdas nyopererade och svårt sjuka patienter som kräver non-invasiv behandling, inotropi, trakeostomi och kontinuerlig övervakning, Både barn och vuxna behandlas här.

Du ska kunna tolka arteriella blodgaser och behandla enligt generella ordinationer, samt kontinuerligt övervaka patienterna.

Verksamheten söker dig som har tidigare erfarenhet av arbete på operationsavdelning.

Välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Sjuksköterskeuppdrag hos Agila anestesisjuksköterska

På Agila bryr vi oss om din karriär. Därför lägger vi ner all vår tid på att hitta det perfekta uppdraget för just dig. Har du inte tidigare arbetat inom bemanning är det inget hinder för att du ska kunna bli en del av vårt kompetenta konsultteam. Vi får ständigt in spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som anestesisjuksköterska. Tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Stockholm en spännande plats för sjuksköterskeuppdrag

Om Agila

Är du sjuksköterska och söker en mångskiftande arbetsplats med bra ersättning, personlig kontaktperson och möjlighet till fortbildning? Då är Agila företaget du letar efter. Vi är ett nordiskt bemannings- och rekryteringsföretag inom vård och omsorg. Företaget startade redan 2008. Detta innebär att vi har stor erfarenhet av bemanning och rekrytering. Vi vill att såväl våra kunder som konsulter ska känna sig trygga, hörda och sedda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Caqkjdhtur Kphfhiiu MguXyfqcm Mbf-bb
Tidsperiod
39-44
Efterfrågad kompetens
Anestesi eller Intensivvård
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Næenktålsd ie hfcbg Ubrttccu
Region/kommun
Stockholm/Ifucjaeh
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka