Sjuksköterska sökes till jobb i Stockholm

Vill du ha en stimulerande och lärorik arbetsplats där du får möjlighet att utvecklas? Denna vårdenhet har nu behov av just dig.

På avdelningen bedrivs dygnet runt vård av kirurgiska patienter som ska genomgå eller har genomgått hjärtkirurgi. De vanligaste ingreppen är klaffkirurgi, CABG eller ingrepp på aortan.

Tidigare erfarenheter inom liknande arbete är meriterande.

Välkommen in med din ansökan redan idag!

Sjuksköterskejobb via Agila sjuksköterska

Att arbeta som sjuksköterska ska kännas roligt och meningsfullt. På Agila gör vi därför allt för att du ska ha så bra förutsättningar som möjligt när du tar dig an ett uppdrag genom oss. Du får en personlig kontakt som är insatt i ditt arbete och de utmaningar du kan tänkas ställas inför. Allt så att du ska kunna fokusera på ditt arbete och slippa oroa dig för annat. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att skicka iväg en intresseanmälan redan idag.

Att ta sjukskötersketjänst i Stockholm

Om Agila

Agila startade 2008 och har en lång erfarenhet av bemanning inom vård, skola och omsorg. Tack vare vår gedigna erfarenhet och kunskap har vi en djup förståelse för både våra kunders och konsulters behov. Vi har ett stort fokus på service och trygghet och arbetar alltid för långsiktiga relationer.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
NsV Ebc:bh Ftæfxu Wådm e
Tidsperiod
1 (2023)-9 (2023)
Efterfrågad kompetens
Anestesi (utbildad), Anestesi (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
UxP Pdh:bc Uvæwtt Bægg a cai ga oulwvqxyr
Region/kommun
Stockholm/Gjhxd
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka