Agila söker anestesisjuksköterska till uppdrag i Stockholm

Till detta uppdrag söker vi dig som är flexibel och ha god förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. Du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö.

Enheten är ett kunnigt och sammansvetsat gäng med mycket glädje och värme samt en öppen och tydlig kommunikation. Sammantaget har teamet en hög kompetens och de strävar hela tiden mot att höja den ytterligare för att kunna motsvara de förväntningar och krav som ställs på dem. Vi behöver just nu din kompetens.

De söker dig med tidigare erfarenheter inom liknande arbete.

Om du tycker uppdraget låter intressant – Skicka in din ansökan så berättar vi mer!

Att ta uppdrag som sjuksköterska via Agila

Vi vill vara marknaden bästa arbetsgivare och lägger därför ner mycket tid och energi på att hitta rätt uppdrag för rätt konsult. Som sjuksköterska hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i just din arbetssituation och gör allt för att möta dina behov. Du bestämmer själv om du vill arbeta heltid eller deltid, privat eller regionalt. Hos oss finns något för alla. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Sjuksköterskejobb i Stockholm

Om Agila

Agila är en organisation som sätter människan i fokus. Vi täcker inte bara tillfälliga personalbortfall, utan är även med och bidrar till kompetenshöjning. Med ett brett utbud av arbetstillfällen är vi med dig före, under och efter ditt uppdrag. Agila har en utarbetad process som är till stort stöd för dig som sjuksköterska. Hos oss får du samma trygghet som vid en anställning direkt hos vårdgivaren.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Rebecka Oldertz
Rebecka Oldertz / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ihaekpgtn uoujyvb Ahjtpxwxqfhtrxqd nwl/twn/yixi
Tidsperiod
47-8 (2023)
Efterfrågad kompetens
Anestesi eller Operation
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Rlcgyecme hyvxojl Jpajxkxb
Region/kommun
Stockholm/Wrjfauhvh
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka