Anestesisjuksköterska sökes till jobb i Stockholm

Vill du arbeta tillsammans med ett fantastiskt team där patientvård är i fokus? Då är uppdraget som sjuksköterska på denna arbetsplats är något för dig. Verksamheten söker just nu flera kompetenta medarbetare för att stärka upp sin verksamhet.

Som sjuksköterska kommer du att möta patienter med varierande sjukdomstillstånd och vårdbehov. Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter på operationsavdelning.

Verksamheten arbetar högspecialiserat med både avancerad robotkirurgi och utmanande öppna bukoperationer. Här får du möjlighet att utvecklas i din profession genom att arbeta med ny spännande teknologi och unika operationsmetoder.

Låter detta som ett spännande och roligt uppdrag? Skicka in din ansökan redan idag!..

Att jobba som anestesisjuksköterska via Agila

Trivs du med att arbeta som anestesisjuksköterska men är på jakt efter en flexiblare vardag? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis det du är ute efter. Vi får ständigt in spännande uppdrag för sjuksköterska som efterfrågar din kompetens. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och om du vill arbeta för en kommunal, regional eller privat aktör. Samtidigt tar vi hand om all administration för att du så smidigt som möjligt ska kunna påbörja ditt nya uppdrag.

Sjuksköterskejobb i Stockholm

Om Agila

Vi värnar om välmående och välkomnar alltid ny vårdpersonal med öppna armar. Agila är ett bemanningsföretag inom vård, omsorg och skola. Företaget är rikstäckande och vi har även kunder i Norge. Då Agila har funnits sedan 2008 är vi en rutinerad arbetsgivare med lång och gedigen erfarenhet av bemanning. Flera gånger har vi blivit utsedda till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Bjodvcgqsp E-mr Mlvekhpabldk/bawfepugipuux
Tidsperiod
23-35
Efterfrågad kompetens
Anestesi (utbildad), Anestesi (erfarenhet), Operation (utbildad) eller Operation (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Bvvkuhsxik wæfyy gghdg Hycxq
Region/kommun
Stockholm/Tecku
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka