Ledigt jobb för anestesisjuksköterska i Stockholm

Nu önskar vi operationssköterska till denna enhet för sedvanliga arbetsuppgifter på operation.

Sedvanliga arbetsuppgifter för operationssjuksköterska med vana av stor kirurgi inom övre buk (leverresektioner, pankreasresektioner, ventrikel, esofagus resektioner), gynekologi, urologi, transplantation samt den akuta verksamheten. Kunna arbeta jourtid (kvällar, helger ev natt), gärna längre uppdrag.

Att ta tjänst som anestesisjuksköterska via Agila

Arbetet som anestesisjuksköterska hos Agila innebär både variation och frihet att kunna styra mer över sin egen tid. Vi hjälper till med all administration som krävs för att du snabbt ska kunna ta ditt första uppdrag. Processen är enkel och de allra flesta har uppdrag kort efter kontroll av utbildningar och referenser. Skicka din intresseanmälan redan idag!

Stockholm en spännande plats för sjuksköterskeuppdrag

Vår huvudstad erbjuder en mängd sevärdheter och upplevelser inom kultur, mat, natur och nöjen, den är Nordens folkrikaste kommun. Strosa bland butiker och restauranger i Gamla Stan eller besök ett av Europas största slott. Samla kulturpoäng på de många museerna eller promenera genom Skogskyrkogården, en plats upptagen på Unescos världsarvslista för sin moderna arkitektur. På Djurgården finns b.la. Junibacken och Skansen, runda sedan av kvällen på ABBA museet eller se en föreställning på Cirkus. I kommunen finns mängder med restauranger, från lyxkrogar i city till mer Bohemiska på Södermalm. Flera restauranger har tilldelats stjärnor i Guide Michelin. Om du vill uppleva storstadspuls med natursköna miljöer är Stockholm en perfekt plats.

Om Agila

Agila startade 2008 och vi bemannar idag både regioner, kommuner samt privata kunder över hela Sverige och Norge. Kvalitet kommer alltid först, vilket är en förutsättning för att kunna ta fullt ansvar för vår verksamhet. För oss innebär kvalitet att inte bli bekväma. Där det finns potential att utvecklas och bli bättre, ser vi till att göra det. Vi tar alltid ett steg till - för dig.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Eahqvfqrwg Mshwauwl J gc ldkhnnsux
Tidsperiod
39-44
Efterfrågad kompetens
Anestesi eller Operation
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Våeocbæikh ic fbd fg Ivyqkcbr
Region/kommun
Stockholm/Stockholm
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka