Agila söker asih till uppdrag i Stockholm

Vill du ha ett stimulerande jobb med stort eget ansvar? Nu söker vi en sjuksköterska för arbete inom ASIH!

Här möter du personer med olika diagnoser som är i behov av avancerad hemsjukvård. I rollen som sjuksköterska har du en viktig roll i patientens vård. Du arbetar självständigt, gör prioriteringar av vårdbehov och hanterar medicinteknisk utrustning.

Ett givande och lärorikt uppdrag där du får möjlighet att växa i din yrkesroll!

Låter det som ett uppdrag för dig? Vi ser fram emot din ansökan!

Att ta sjuksköterskearbete som asih via Agila

Som asih hos Agila kan du känna dig trygg på din nya arbetsplats. Vi finns alltid tillgängliga för att se till så att våra konsulter har allt de behöver för att komma igång med sitt nya uppdrag. Med oss som arbetsgivare får du goda lönevillkor och löpande fortbildning. Tveka inte att höra av dig till oss om du vill prata mer om karriärmöjligheter eller skicka in en intresseanmälan redan idag.

Varför sjuksköterskejobb i Stockholm?

Om Agila

Agila är ett nordiskt företag med lång erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. När du arbetar som sjuksköterska hos hos kan du förvänta dig omväxlande och stimulerande uppdrag. Kvalitet och service är något som vi på Agila månar om. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Camilla Norr
Camilla Norr / Tf. Teamchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
KJQQ Nnruf Xhqmis
Tidsperiod
40
Efterfrågad kompetens
ASIH, Akutsjukvård eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Oxipæbwsmdayn if behf i hidgi Gshbu
Region/kommun
Stockholm/Kncvk
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka