Ledigt jobb för barnsjuksköterska i Stockholm

Vill du arbeta i ett härligt gäng där god vård står i fokus? Då ska du söka uppdraget hos denna uppdragsgivare. Verksamheten är i behov av fler kompetenta medarbetare.

Här utreds barn och ungdomar med misstanke om hjärtfel samt uppföljning på de som visar sig vara sjuka. På mottagningen arbetar olika professioner med specialistkompetens inom medfödda hjärtfel, arytmier, hjärtmuskelsjukdomar och fosterkardiologi.

I uppdraget som sjuksköterska är du både delaktig i läkarmottagningar och har egna sjuksköterskebesök. Utöver detta utför du sedvanligt mottagningsarbete såsom vaccinationer, telefonrådgivning samt rådgivning före och efter operation.

De söker en sjuksköterska med tidigare erfarenhet av liknande arbetsplats.

Att ta sjukskötersketjänst som barnsjuksköterska via Agila

Hos Agila har dina valmöjligheter aldrig varit större! Vi får ständigt in uppdrag för Sjuksköterska inom både kommun, region och privata aktörer. Som konsult hos oss väljer du helt själv om du vill arbeta heltid, deltid eller endast helg. Som ett av Sveriges största bemanningsföretag inom vård och omsorg har vi något för alla.

Sjuksköterskearbete i Stockholm

Om Agila

Är du sjuksköterska och söker en mångskiftande arbetsplats med bra ersättning, personlig kontaktperson och möjlighet till fortbildning? Då är Agila företaget du letar efter. Vi är ett nordiskt bemannings- och rekryteringsföretag inom vård och omsorg. Företaget startade redan 2008. Detta innebär att vi har stor erfarenhet av bemanning och rekrytering. Vi vill att såväl våra kunder som konsulter ska känna sig trygga, hörda och sedda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
WTB Qfqliktfejtuxriibpewxhj
Tidsperiod
48
Efterfrågad kompetens
Barn
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ewheieojågap gd Isdyv
Region/kommun
Stockholm/Melowaxqj
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka