Bemanningsjobb för barnsjuksköterska i Stockholm

Är du redo för ett spännande uppdrag på denna husläkarmottagning? Då är det detta uppdrag du ska söka. Denna uppdragsgivare söker nu ett flertal sjuksköterskor till sin verksamhet.

Denna centralt belägna BVC är i behov av en sjuksköterska för kortare uppdrag. Arbetsuppgifterna innefattar sedvanligt mottagningsarbete som rådgivning, vaccinationer, hälsokontroller och hembesök. Du samverkar även med andra professioner på vårdcentralen och inom barnhälsovården. Ett roligt och utvecklande arbete tillsammans med trevliga kollegor.

Verksamheten söker dig som är utbildad barnsjuksköterska med tidigare erfarenhet av BVC.

Är detta ett uppdrag för dig? Tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag!

Att ta tjänst som barnsjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

Agila erbjuder flera spännande möjligheter för dig, barnsjuksköterska, som vill ha mer frihet att kunna styra över din egen tid. Processen för att kunna ta sig an ett uppdrag genom oss är enkel och du kommer snabb igång efter att vi kontrollerat din utbildning samt referenser. Hos oss får du en arbetsgivare som uppskattar din insats och som ser till att du är nöjd med din arbetssituation. Välkommen att höra av dig så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda just dig.

Sjuksköterskearbete i Stockholm

Om Agila

Vi på Agila har ett brett utbud av arbetstillfällen med en stor möjlighet till flexibilitet. Välj själv var, när samt i vilken omfattning som du vill arbeta. Som sjuksköterska hos Agila har du goda lönevillkor och vår ambition är att du alltid ska få den bästa tänkbara servicen. Din personliga kontaktperson är alltid med dig både innan, under och efter ditt uppdrag. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Rebecka Oldertz
Rebecka Oldertz / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Uoenroelbwnoen Siignaa Bffgægjjoywhviaxopfb Yh Bæsoforæwn
Tidsperiod
28-30
Efterfrågad kompetens
Barn
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Aegxstmimhrdqp bb dfaeh Mtsyiwkhr
Region/kommun
Stockholm/Njpiukacj
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka