Bemanningsuppdrag för barnsjuksköterska i Stockholm

Brinner du för att arbeta och ge barn en god vård? Då ska du söka detta uppdrag. Verksamheten är i behov av fler kompetenta sjuksköterskor till sin avdelning.

Avdelningen erbjuder kvalificerad barnhälsovård från barnets födelse till skolstart. Målet är att tillsammans med föräldrar främja barnens hälsa, trygghet och utveckling. Sedvanligt arbeta så som undersökningar, vaccinationer och läkarbesök samt även ge stöd och råd i föräldraskapet, upptäcka och förebygga fysisk och psykisk ohälsa.

Att ta sjuksköterskejobb som barnsjuksköterska via Agila

På Agila bryr vi oss om din karriär. Därför lägger vi ner all vår tid på att hitta det perfekta uppdraget för just dig. Har du inte tidigare arbetat inom bemanning är det inget hinder för att du ska kunna bli en del av vårt kompetenta konsultteam. Vi får ständigt in spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som barnsjuksköterska. Tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Stockholm en spännande plats för sjuksköterskeuppdrag

Om Agila

Agila startades 2008 och har sedan dess vuxit till en av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Med ca 90 anställda på vårt kontor arbetar vi ständigt för att alla som kommer i kontakt med oss ska få en positiv upplevelse. Vår ambition är att göra det bästa i allt - från intern struktur och rekrytering, till samarbetet med partners och kunder.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Rebecka Oldertz
Rebecka Oldertz / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Dkmsan PYM
Tidsperiod
36-46
Efterfrågad kompetens
Barn
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Upjpngvmrjk a bab gb Aæbqdo
Region/kommun
Stockholm/Gedrmnt
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka