Ledigt jobb för barnsjuksköterska i Stockholm

Söker du efter ett intressant och spännande uppdrag? Är du redo att ta dig an nya utmaningar? Då ska du söka detta uppdrag!

Vårdavdelningen har 28 slutenvårdsplatser. Hit kommer barn och ungdomar mellan 0-18 år med många olika typer av sjukdomar: Infektioner, utredningar av oklara sjukdomstillstånd. Verksamheten bedriver även högspecialiserad vård för barn med hjärtsjukdomar.

Verksamheten söker dig som har erfarenhet av att ha jobbat med barn tidigare.

Att ta tjänst som sjuksköterska via Agila

Att arbeta som sjuksköterska kan vara utmanande. Därför vill vi på Agila se till så att du slipper oroa dig för annat som kan bidra till extra stress och påfrestning. Genom att hjälpa till med den administration som rör din anställning och finnas tillgänglig när du behöver stöd, ser vi till att du kan ha roligt på jobbet och känna dig trygg med oss som arbetsgivare. Välkommen att söka ditt nya uppdrag redan idag!.

Att ta sjuksköterskearbete i Stockholm

Om Agila

Med en av Nordens största leveranskapaciteter har vi på Agila tillgång till rätt kompetenser. Vi jobbar endast med de bästa konsulterna där samtliga har genomgått omfattande kvalitets- och behörighetskontroller. Att leverera mer, utan undantag, har genomsyrat företaget sedan dag ett. Med ett genuint intresse för våra kunder arbetar vi ständigt med att leverera det bästa på marknaden.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Nhhdhdehuc Ubnjs Ea:de Rxop
Tidsperiod
48-5 (2024)
Efterfrågad kompetens
Barn
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Yvwnsrmpej ræwit cbf cd Tndul
Region/kommun
Stockholm/Rticl
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka