Agila söker barnsjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag

Söker du efter ett intressant och spännande uppdrag? Är du redo att ta dig an nya utmaningar? Då ska du söka detta uppdrag!

Vårdavdelningen har 28 slutenvårdsplatser. Hit kommer barn och ungdomar mellan 0-18 år med många olika typer av sjukdomar: Infektioner, utredningar av oklara sjukdomstillstånd. Verksamheten bedriver även högspecialiserad vård för barn med hjärtsjukdomar.

Verksamheten söker dig som har erfarenhet av att ha jobbat med barn tidigare.

Att ta sjuksköterskearbete som barnsjuksköterska via Agila

Agila ska vara det självklara valet för dig som är sjuksköterska. Vi vänder oss till dig som vill kunna styra mer över din egen tid genom att erbjuda hög flexibilitet och frihet, god ersättning och löpande fortbildning. Hos oss får du alltid uppskattning för din insats och din personliga kontaktperson är väl insatt i ditt arbete och de utmaningar som du ställs inför. Vi är med dig på varje steg, både inför, under och efter ditt sjuksköterskeuppdrag.

Sjuksköterskejobb i Stockholm

Om Agila

Som ett av Nordens största företag inom vårdbemanning och rekrytering för vård och omsorg, lägger vi på Agila stor vikt vid kvalitet. En del av detta arbete är Agilas kontrollsystem för bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare och terapeuter. Alla kvalitetssäkrade enligt ISO 9001. Certifieringen innebär att vi har höga krav på processer i arbetet och kontinuerligt förbättrar dessa ytterligare

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Hxolqhxbgb Jxftv Pf:ba Kcar
Tidsperiod
14
Efterfrågad kompetens
Barn
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Iastrgxwcj jæxrh ddd if Kruca
Region/kommun
Stockholm/Ywcvs
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka