Ledigt jobb för barnsjuksköterska i Stockholm

Denna väletablerade vårdcentral söker en till medarbetare till sin verksamhet. Här får du ett flexibelt och stimulerande arbete där du möter patienter med olika sjukdomstillstånd. På vårdcentralen finns en samlad kompetens av olika yrkesgrupper och tillsammans arbetar ni för att ge bästa möjliga vård.

Verksamheten söker dig för sedvanligt arbete på vårdcentral såsom såromläggningar, medicinering och provtagning. På denna vårdcentral kan det förekomma mottagningsarbete fysiskt på plats eller genom telefonrådgivning.

Tidigare erfarenhet av arbete på vårdcentral är meriterande.

Tycker du detta låter som ett jobb för dig? Tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag!

Att ta sjukskötersketjänst som barnsjuksköterska via Agila

Är du på jakt efter en flexiblare vardag? Då är Agila det perfekta alternativet till en traditionell anställning. Vi får ständigt in nya spännande uppdrag som efterfrågar dig som är barnsjuksköterska. Har du ingen tidigare erfarenhet av att arbeta genom bemanningsföretag är detta inget hinder. Vi arbetar med konsulter från alla olika slags bakgrunder. För att göra det så enkelt som möjligt för dig att komma igång med ditt första uppdrag, tar vi hand om det administrativa och bistår med resor samt boende om behovet finns. Hör av dig till oss redan idag så berättar vi mer om hur det är att arbeta som sjuksköterska hos oss.

Sjuksköterskejobb i Stockholm

Om Agila

Är du sjuksköterska och söker en mångskiftande arbetsplats med bra ersättning, personlig kontaktperson och möjlighet till fortbildning? Då är Agila företaget du letar efter. Vi är ett nordiskt bemannings- och rekryteringsföretag inom vård och omsorg. Företaget startade redan 2008. Detta innebär att vi har stor erfarenhet av bemanning och rekrytering. Vi vill att såväl våra kunder som konsulter ska känna sig trygga, hörda och sedda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Rebecka Oldertz
Rebecka Oldertz / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Mfftshvfncvd fåwjhfjeglg
Tidsperiod
9-23
Efterfrågad kompetens
Barn (utbildad), Barn (erfarenhet), Distrikt-/primärvårdssjuksköterska eller Distriktsjuksköterska
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Xxcsytfjhjayylwi f ggdfe ODNIXSGQB
Region/kommun
Stockholm/Qliyeelnh
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka