Ledigt jobb för distriktssjuksköterska i Stockholm

Denna verksamhet söker efter sjuksköterskor både till hemsjukvården samt mottagningsarbete och telefonrådgivning. Uppdraget innebär att man varierar mellan de olika områdena

Verksamheten söker dig med tidigare erfarenhet av hemsjukvård, mottagningsarbete samt telefonrådgivning. Kontinuitet under uppdraget är meriterande.

Låter detta som något för dig? Då är du välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Att ta tjänst som distriktssjuksköterska via Agila

Trivs du med att arbeta som distriktssjuksköterska men är på jakt efter en flexiblare vardag? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis det du är ute efter. Vi får ständigt in spännande uppdrag för sjuksköterska som efterfrågar din kompetens. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och om du vill arbeta för en kommunal, regional eller privat aktör. Samtidigt tar vi hand om all administration för att du så smidigt som möjligt ska kunna påbörja ditt nya uppdrag.

Sjuksköterskeuppdrag i Stockholm

Om Agila

Agila startade 2008 och vi bemannar idag både regioner, kommuner samt privata kunder över hela Sverige och Norge. Kvalitet kommer alltid först, vilket är en förutsättning för att kunna ta fullt ansvar för vår verksamhet. För oss innebär kvalitet att inte bli bekväma. Där det finns potential att utvecklas och bli bättre, ser vi till att göra det. Vi tar alltid ett steg till - för dig.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Rebecka Oldertz
Rebecka Oldertz / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Nppjfjd Håudjfgbvrc
Tidsperiod
14-17
Efterfrågad kompetens
Barn (utbildad), Barn (erfarenhet), Distriktsjuksköterska eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Hbævgpvgåmd f badgf LIÅFXQ
Region/kommun
Stockholm/Ykpythsac
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka