Ledigt jobb för barnsjuksköterska i Stockholm

Vill du ha en spännande och händelserik arbetsplats där du träffar barn med varierande vårdbehov? Då ska du söka detta uppdrag på barnuppvaksavdelningen.

Här bedrivs högspecialiserad vård av sjuka barn. De är nu i behov av att stärka upp sin verksamhet med fler sjuksköterskor. Här vårdas majoriteten av alla opererade barn och ungdomar postoperativt, som genomgått anestesi och ett kirurgiskt ingrepp.

Avdelningen tar emot barn i alla åldrar, även prematurer. Uppdraget passar dig som vill ha ett omväxlande arbete och bli del av ett kompetent team.

Verksamheten söker dig som har vidareutbildning inom IVA, barn eller anestesi.

Vi ser fram emot att hantera din ansökan så ansök redan idag!

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som barnsjuksköterska

Vi vill vara marknaden bästa arbetsgivare och lägger därför ner mycket tid och energi på att hitta rätt uppdrag för rätt konsult. Som sjuksköterska hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i just din arbetssituation och gör allt för att möta dina behov. Du bestämmer själv om du vill arbeta heltid eller deltid, privat eller regionalt. Hos oss finns något för alla. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Varför sjuksköterskeuppdrag i Stockholm?

Om Agila

Agila är en organisation som sätter människan i fokus. Vi täcker inte bara tillfälliga personalbortfall, utan är även med och bidrar till kompetenshöjning. Med ett brett utbud av arbetstillfällen är vi med dig före, under och efter ditt uppdrag. Agila har en utarbetad process som är till stort stöd för dig som sjuksköterska. Hos oss får du samma trygghet som vid en anställning direkt hos vårdgivaren.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
OSN Se:gh Jiwg Fålhxuttioyci Onye Aglpmrjengjtx
Tidsperiod
42
Efterfrågad kompetens
Barn (utbildad), Barn (erfarenhet), Intensivvård (utbildad) eller Intensivvård (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Fuqmxcbfdj oævdq dgcig Euynv
Region/kommun
Stockholm/Hoqfy
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka