Agila söker intensivvårdssjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag

Vill du ha en spännande och händelserik arbetsplats där du träffar barn med varierande vårdbehov? Då ska du söka detta uppdrag på barnuppvaksavdelningen.

Här bedrivs högspecialiserad vård av sjuka barn. De är nu i behov av att stärka upp sin verksamhet med fler sjuksköterskor. Här vårdas majoriteten av alla opererade barn och ungdomar postoperativt, som genomgått anestesi och ett kirurgiskt ingrepp.

Avdelningen tar emot barn i alla åldrar, även prematurer. Uppdraget passar dig som vill ha ett omväxlande arbete och bli del av ett kompetent team.

Verksamheten söker dig som har vidareutbildning inom IVA, barn eller anestesi.

Vi ser fram emot att hantera din ansökan så ansök redan idag!

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som intensivvårdssjuksköterska

Som konsult hos Agila är det enkelt att hitta en ny roll som passar just dig. Även du som funderar på att byta ort, eller kanske till och med land, kan fortsätta arbeta som sjuksköterska med goda villkor. Genom att välja dina egna uppdrag väljer du också dina egna förutsättningar, samtidigt som vi stöttar dig i processen. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda redan idag.

Att ta sjukskötersketjänst i Stockholm

Om Agila

Med gedigen erfarenhet och hög kompetens har vi på Agila förståelse för såväl våra kunders som våra konsulters behov. Vi ställer höga krav på kvalitet då vi vill att alla som är i kontakt med oss ska känna sig riktigt nöjda. Agila har inställningen att vi ska leverera mer. ”Det får duga”, duger inte för oss.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
RDB Of:dc Gmfh Råferombqcvls Kncy Mudbcuvhglwjw
Tidsperiod
42
Efterfrågad kompetens
Barn (utbildad), Barn (erfarenhet), Intensivvård (utbildad) eller Intensivvård (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Kpwvepexiu iæsmm dhfgg Ghuaq
Region/kommun
Stockholm/Gkcks
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka