Vi söker sjuksköterska till uppdrag i Stockholm

Söker du nya utmaningar? Nu har du möjlighet att arbeta som sjuksköterska på denna barnonkologiska vårdavdelning. Här möter du barn med tumörer och blodsjukdomar.

På avdelningen arbetar barnonkologer, sjuksköterskor, undersköterskor, konsultsjuksköterskor, dietist, arbetsterapeut, sjukgymnast och syskonstödjare. Du får ett givande och intressant uppdrag med sedvanliga arbetsuppgifter på barnonkologisk vårdavdelning.

De söker en sjuksköterska med erfarenhet av att arbeta med centrala infarter och cytostatikabehandlingar.

Tycker du detta uppdrag låter som något för dig? Tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag!

Att ta sjuksköterskejobb som sjuksköterska via Agila

Att arbeta som sjuksköterska hos Agila kommer med flera fördelar. Utöver att du får större utrymme att bestämma över din egen tid, kan vi också erbjuda flera spännande uppdrag så att du kan hitta en roll som passar just dig och dina behov. Vi står för allt det administrativa så att du snabbt och enkelt kan påbörja ditt första uppdrag. Välkommen att höra av dig direkt till oss så berättar vi mer.

Att ta sjuksköterskejobb i Stockholm

Om Agila

Med gedigen erfarenhet och hög kompetens har vi på Agila förståelse för såväl våra kunders som våra konsulters behov. Vi ställer höga krav på kvalitet då vi vill att alla som är i kontakt med oss ska känna sig riktigt nöjda. Agila har inställningen att vi ska leverera mer. ”Det får duga”, duger inte för oss.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
KJB HVV Jild ce - Kqayixunsfdmv
Tidsperiod
48-9 (2023)
Efterfrågad kompetens
Barn eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Jbaeroocæxjw cf hbh ab Tklaf
Region/kommun
Stockholm/Wiipm
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka