Vi söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag i Stockholm

Söker du nya utmaningar? Nu har du möjlighet att arbeta som sjuksköterska på denna barnonkologiska vårdavdelning. Här möter du barn med tumörer och blodsjukdomar.

På avdelningen arbetar barnonkologer, sjuksköterskor, undersköterskor, konsultsjuksköterskor, dietist, arbetsterapeut, sjukgymnast och syskonstödjare. Du får ett givande och intressant uppdrag med sedvanliga arbetsuppgifter på barnonkologisk vårdavdelning.

De söker en sjuksköterska med erfarenhet av att arbeta med centrala infarter och cytostatikabehandlingar.

Tycker du detta uppdrag låter som något för dig? Tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag!

Sjuksköterskejobb via Agila sjuksköterska

När du söker ett uppdrag hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i din karriär och som hjälper dig hitta det perfekta uppdraget för just dig. Vi ser samtidigt till att du har allt som behövs för att du enkelt ska kunna kliva in i rollen som sjuksköterska på din nya arbetsplats. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång snabbt efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Varför sjuksköterskejobb i Stockholm?

Om Agila

Vi värnar om välmående och välkomnar alltid ny vårdpersonal med öppna armar. Agila är ett bemanningsföretag inom vård, omsorg och skola. Företaget är rikstäckande och vi har även kunder i Norge. Då Agila har funnits sedan 2008 är vi en rutinerad arbetsgivare med lång och gedigen erfarenhet av bemanning. Flera gånger har vi blivit utsedda till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
ENK FGS Fyev fa - Blubjolgmgtvv
Tidsperiod
13
Efterfrågad kompetens
Barn eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Uclxpirråcwn ba hec cd Iacmd
Region/kommun
Stockholm/Wlqgg
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka