Vi söker sjuksköterska till uppdrag i Stockholm

Söker du efter ett intressant och spännande uppdrag? Är du redo att ta dig an nya utmaningar? Då ska du söka detta uppdrag!

Vårdavdelningen har 28 slutenvårdsplatser. Hit kommer barn och ungdomar mellan 0-18 år med många olika typer av sjukdomar: Infektioner, utredningar av oklara sjukdomstillstånd. Verksamheten bedriver även högspecialiserad vård för barn med hjärtsjukdomar.

Verksamheten söker dig som har erfarenhet av att ha jobbat med barn tidigare.

Varför ta sjuksköterskejobb via Agila?

Vi vill vara det självklara valet för dig som arbetar som sjuksköterska. Därför ser vi till att vara en arbetsgivare som alltid ser till dina önskemål och behov. Hos Agila får du en personlig kontaktperson som hjälper dig navigera mellan uppdrag. Vi ser till så att du har allt du behöver för att kunna göra ett bra jobb som sjuksköterska. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter påbörjar sina uppdrag kort efter en kontroll av utbildning samt referenser. Vi ser fram emot din ansökan!

Att ta sjukskötersketjänst i Stockholm

Om Agila

Agila är ett av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Agila bemannar regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Företaget har sedan starten år 2008 varit mycket framgångsrikt och har flera gånger blivit utsett till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Kkvysjwkvv Kdivp Uh:ba Eqsm
Tidsperiod
39-40
Efterfrågad kompetens
Barn (utbildad), Barn (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Tipkoclduy våpny aii hc Qwban
Region/kommun
Stockholm/Smuby
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka