Agila söker sjuksköterska till uppdrag i Stockholm

Vill du arbeta i ett härligt gäng där god vård står i fokus? Då ska du söka uppdraget som sjuksköterska på denna arbetsplats.

Här utreds och behandlas barn och ungdomar 0 - 18 år med neurologiska diagnoser. Barn med neurokirurgiska diagnoser 0 - 15 år. Barn med skador och sjukdomar i rörelseapparaten 0 - 15 år. Utredning och behandling sker i nära samarbete mellan barneurologer, neurokirurger, ortopeder.

Enheten söker dig med tidigare erfarenhet av liknande arbete.

Låter detta som ett spännande och roligt uppdrag? Skicka in din ansökan redan idag!

Att arbeta som sjuksköterska via Agila

Agila ska vara det självklara valet för dig som är sjuksköterska. Vi vänder oss till dig som vill kunna styra mer över din egen tid genom att erbjuda hög flexibilitet och frihet, god ersättning och löpande fortbildning. Hos oss får du alltid uppskattning för din insats och din personliga kontaktperson är väl insatt i ditt arbete och de utmaningar som du ställs inför. Vi är med dig på varje steg, både inför, under och efter ditt sjuksköterskeuppdrag.

Varför sjuksköterskejobb i Stockholm?

Om Agila

Med en av Nordens största leveranskapaciteter har vi på Agila tillgång till rätt kompetenser. Vi jobbar endast med de bästa konsulterna där samtliga har genomgått omfattande kvalitets- och behörighetskontroller. Att leverera mer, utan undantag, har genomsyrat företaget sedan dag ett. Med ett genuint intresse för våra kunder arbetar vi ständigt med att leverera det bästa på marknaden.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Iljelmdsfu Ymrkg Uaf:dc, Bubv ii Rmrto
Tidsperiod
40-44
Efterfrågad kompetens
Barn (utbildad), Barn (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Fbd:da, Nåtqgoirjgips Bepn ad Eudap big bf inald
Region/kommun
Stockholm/Uefht
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka