Ledigt jobb för barnsjuksköterska i Stockholm

Vill du arbeta i ett härligt gäng där god vård står i fokus? Då ska du söka uppdraget som sjuksköterska på denna arbetsplats.

Här utreds och behandlas barn och ungdomar 0 - 18 år med neurologiska diagnoser. Barn med neurokirurgiska diagnoser 0 - 15 år. Barn med skador och sjukdomar i rörelseapparaten 0 - 15 år. Utredning och behandling sker i nära samarbete mellan barneurologer, neurokirurger, ortopeder.

Enheten söker dig med tidigare erfarenhet av liknande arbete.

Låter detta som ett spännande och roligt uppdrag? Skicka in din ansökan redan idag!

Sjuksköterskejobb via Agila barnsjuksköterska

Trivs du med att arbeta som barnsjuksköterska men är på jakt efter en flexiblare vardag? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis det du är ute efter. Vi får ständigt in spännande uppdrag för sjuksköterska som efterfrågar din kompetens. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och om du vill arbeta för en kommunal, regional eller privat aktör. Samtidigt tar vi hand om all administration för att du så smidigt som möjligt ska kunna påbörja ditt nya uppdrag.

Varför sjukskötersketjänst i Stockholm?

Om Agila

Vi på Agila har en filosofi att du som konsult ska kunna fokusera på ditt jobb och inte lägga onödig tid på administration. Vi var trötta på organisationer som bara lovade utan att leverera. Agila grundades 2008 med tanken att bli ett bemanningsföretag som levererar mer än de andra. Du ska göra vad du är bäst på – så gör vi vad vi är bäst på.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Kdrladoben Jikam Gee:bd, Pqcx fe Qieym
Tidsperiod
44
Efterfrågad kompetens
Barn (utbildad), Barn (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Uig:fd, Ræhlksxgcglhi Amww ge Vglfx cac di ldity
Region/kommun
Stockholm/Ukile
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka