Vi söker barnsjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag

Denna Barnavårdscentral söker just nu en engagerad sjuksköterska för att stärka upp deras team. Som sjuksköterska på BVC kommer du att ha en viktig roll i att erbjuda omfattande vård och stöd till barn och deras familjer.

Dina arbetsuppgifter kommer att inkludera sedvanligt mottagningsarbete, såsom rådgivning, vaccinationer, hälsokontroller och hembesök. Du kommer att vara en central kontaktperson för föräldrar och barn, där du erbjuder professionell vägledning och rådgivning för att säkerställa deras välbefinnande och hälsa

Verksamheten söker dig med tidigare erfarenhet inom liknande arbete..

Att ta jobb som barnsjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

Trivs du med att arbeta som barnsjuksköterska men är på jakt efter en flexiblare vardag? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis det du är ute efter. Vi får ständigt in spännande uppdrag för sjuksköterska som efterfrågar din kompetens. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och om du vill arbeta för en kommunal, regional eller privat aktör. Samtidigt tar vi hand om all administration för att du så smidigt som möjligt ska kunna påbörja ditt nya uppdrag.

Stockholm en spännande plats för sjuksköterskejobb

Om Agila

Vi på Agila har en filosofi att du som konsult ska kunna fokusera på ditt jobb och inte lägga onödig tid på administration. Vi var trötta på organisationer som bara lovade utan att leverera. Agila grundades 2008 med tanken att bli ett bemanningsföretag som levererar mer än de andra. Du ska göra vad du är bäst på – så gör vi vad vi är bäst på.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Rebecka Oldertz
Rebecka Oldertz / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Æbnkyæ PSI
Tidsperiod
39
Efterfrågad kompetens
Barn eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Wtabqfoj sdwoår a fiche Æumvoå
Region/kommun
Stockholm/Oyeuvqirn
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka