Barnmorska sökes till tjänst i Stockholm

Är du på jakt efter ett stimulerande och utvecklande uppdrag? Denna enhet söker dig, legitimerad barnmorska för arbete på mödravårdscentral.

Här blir du en del av ett kompetent team som arbetar tillsammans för att erbjuda vård av hög kvalitet.

Om du har tidigare erfarenhet av liknande arbete är det meriterande. Uppdraget erbjuder ett omväxlande arbete där du möter barn mellan 0–6 år. I arbetet ingår sedvanligt mottagningsarbete inklusive hembesök.

Om du tycker att uppdraget låter intressant är du välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Att ta tjänst som barnmorska via Agila sjuksköterskebemanning

Hos Agila har dina valmöjligheter aldrig varit större! Vi får ständigt in uppdrag för Sjuksköterska inom både kommun, region och privata aktörer. Som konsult hos oss väljer du helt själv om du vill arbeta heltid, deltid eller endast helg. Som ett av Sveriges största bemanningsföretag inom vård och omsorg har vi något för alla.

Att ta sjuksköterskejobb i Stockholm

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 jobbat med rekrytering och bemanning inom vård och omsorg. Med fokus på kvalitet och trygghet, får du som sjuksköterska hos oss bästa möjliga förutsättningar för att göra ett bra jobb som du trivs med. Alla konsulter ska få varierande och stimulerande arbetsuppgifter för att nå professionell såväl som personlig utveckling. Arbetet är flexibelt för att passa dig och vi erbjuder löpande kompetensutveckling.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Rebecka Oldertz
Rebecka Oldertz / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
NUX Sfawjsuayg
Tidsperiod
29-32
Efterfrågad kompetens
Barnmorska
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ædm vikd b egb bd Vbimiqsjp
Region/kommun
Stockholm/Bskudmngqx
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka