Vi söker barnmorska till sjuksköterskebemanningsuppdrag i Stockholm

Är du redo för ett spännande uppdrag? Nu söker vi dig som vill arbeta på BB/eftervårdsavdelning och förlossningen på detta sjukhus.

Avrop från BB , förlossning

Vi behöver barnmorskor med erfarenhet av:

- förlossningsvård (sedvanliga arbetsuppgifter)

- antenatalvård (sedvanliga arbetsuppgifter)

- eftervård (sedvanliga arbetsuppgifter)

Verksamheten erbjuder vård till gravida kvinnor under graviditet, förlossning och eftervård. Den består av 3 vårdavdelningar, sectioverksamhet, specialistmödravård samt återbesöks BB mottagning. Det är en akut 24/7 verksamhet.

Varför ta sjuksköterskeuppdrag hos Agila?

För att du ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt som barnmorska, tar vi på Agila hand om all administration. Dessutom stöttar vi dig genom eventuella problem och utmaningar. Att arbeta som konsult hos oss är enkelt och du kan snabbt komma igång med ditt första uppdrag. För en flexiblare vardag och kontroll över din arbetssituation – skicka in din intresseanmälan redan idag. Vi ser fram emot att höra från dig!

Stockholm en spännande plats för sjuksköterskejobb

Om Agila

Vi på Agila har ett brett utbud av arbetstillfällen med en stor möjlighet till flexibilitet. Välj själv var, när samt i vilken omfattning som du vill arbeta. Som sjuksköterska hos Agila har du goda lönevillkor och vår ambition är att du alltid ska få den bästa tänkbara servicen. Din personliga kontaktperson är alltid med dig både innan, under och efter ditt uppdrag. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Xolyjmkfgb Edpbtckg FJ vct håtsrktebbw
Tidsperiod
12-22
Efterfrågad kompetens
Barnmorska
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Aåptunåhaf bc bcefg Xrmsqrsp
Region/kommun
Stockholm/Ftiuheyh
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka