Bemanningsjobb för barnmorska i Stockholm

Är du redo för ett spännande uppdrag? Nu söker vi dig som vill arbeta på BB/eftervårdsavdelning och förlossningen på detta sjukhus.

Avrop från BB , förlossning

Vi behöver barnmorskor med erfarenhet av:

- förlossningsvård (sedvanliga arbetsuppgifter)

- antenatalvård (sedvanliga arbetsuppgifter)

- eftervård (sedvanliga arbetsuppgifter)

Verksamheten erbjuder vård till gravida kvinnor under graviditet, förlossning och eftervård. Den består av 3 vårdavdelningar, sectioverksamhet, specialistmödravård samt återbesöks BB mottagning. Det är en akut 24/7 verksamhet.

Vad innebär det att ta bemanningstjänst som sjuksköterska

Trivs du med att arbeta som barnmorska men är på jakt efter en flexiblare vardag? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis det du är ute efter. Vi får ständigt in spännande uppdrag för sjuksköterska som efterfrågar din kompetens. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och om du vill arbeta för en kommunal, regional eller privat aktör. Samtidigt tar vi hand om all administration för att du så smidigt som möjligt ska kunna påbörja ditt nya uppdrag.

Stockholm en spännande plats för sjuksköterskeuppdrag

Om Agila

Vi på Agila har blivit en av de största i Norden inom bemanning och rekrytering genom att erbjuda bästa möjliga service. Det ska vara lätt att ha oss som arbetsgivare, så att du kan fokusera på vad som är viktigt - ditt uppdrag. Trygghet genomsyrar allt vi gör. Som sjuksköterska hos oss får du frihet att själv bestämma hur du arbetar. Du är i ständig kontakt med oss och har många möjligheter att utvecklas i din yrkesroll.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Jpptsnotrr Hfteembr DL jjw pæpvxsxcepp
Tidsperiod
44
Efterfrågad kompetens
Barnmorska
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Nåiidaæbqr ee bhecb Wgvafcsh
Region/kommun
Stockholm/Hblynxqf
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka