Dialyssjuksköterska sökes till jobb i Stockholm

Letar du efter en spännande och utvecklande tjänst på en dialysmottagning? Här kommer du att spela en central roll i ett kompetent team som tillsammans strävar efter att erbjuda högkvalitativ vård.

I din roll som sjuksköterska kommer du att möta patienter med varierande sjukdomstillstånd och vårdbehov. Denna mottagning tar hand om patienter med nedsatt njurfunktion som behöver hemodialys.

Ditt uppdrag kommer att inkludera vanliga arbetsuppgifter såsom omvårdnad, läkemedelshantering, dokumentation och mycket mer.

Att ta tjänst som sjuksköterska via Agila

Att arbeta som dialyssjuksköterska hos Agila kommer med flera fördelar. Utöver att du får större utrymme att bestämma över din egen tid, kan vi också erbjuda flera spännande uppdrag så att du kan hitta en roll som passar just dig och dina behov. Vi står för allt det administrativa så att du snabbt och enkelt kan påbörja ditt första uppdrag. Välkommen att höra av dig direkt till oss så berättar vi mer.

Sjuksköterskejobb i Stockholm

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 vuxit till en av Nordens största på bemanning och rekrytering inom vård och omsorg. Vi samarbetar med Sveriges absolut bästa sjuksköterska. Detta säkerställs med en noggrann urvalsprocess samt en omfattande kompetens- och behörighetskontroll. Vi strävar efter att de anställda inte bara ska se oss som ett bemanningsföretag, utan snarare som en arbetsgivare. Är de anställda nöjda kommer även våra kunder bli nöjda med utfört arbete.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Leo Liljegren
Leo Liljegren / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Fcxvgaoq Erexb Xrnr
Tidsperiod
52
Efterfrågad kompetens
Dialys
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Yopwa Jkhb ideee Ygarm
Region/kommun
Stockholm/Ceops
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka