Ledigt jobb för dialyssjuksköterska i Stockholm

Letar du efter en spännande och utvecklande tjänst på en dialysmottagning? Här kommer du att spela en central roll i ett kompetent team som tillsammans strävar efter att erbjuda högkvalitativ vård.

I din roll som sjuksköterska kommer du att möta patienter med varierande sjukdomstillstånd och vårdbehov. Denna mottagning tar hand om patienter med nedsatt njurfunktion som behöver hemodialys.

Ditt uppdrag kommer att inkludera vanliga arbetsuppgifter såsom omvårdnad, läkemedelshantering, dokumentation och mycket mer.

Att ta uppdrag som dialyssjuksköterska via Agila

Arbetet som dialyssjuksköterska hos Agila innebär både variation och frihet att kunna styra mer över sin egen tid. Vi hjälper till med all administration som krävs för att du snabbt ska kunna ta ditt första uppdrag. Processen är enkel och de allra flesta har uppdrag kort efter kontroll av utbildningar och referenser. Skicka din intresseanmälan redan idag!

Att ta sjuksköterskejobb i Stockholm

Om Agila

Det rikstäckande vårdbemanningsföretaget Agila är sedan 2008 det självklara valet som arbetsgivare. Vi är snabbfotade, flexibla och lyhörda för kundens och dina önskemål. Vi erbjuder bästa möjliga service utan att tumma på kvaliteten. Agila är en engagerad arbetsgivare, som månar om dig och som alltid visar uppskattning för genomfört arbete

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Leo Liljegren
Leo Liljegren / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ribknfqv Gastx Ahmg
Tidsperiod
50-52
Efterfrågad kompetens
Dialys
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Kfuob Bjnk cdbgc Ojocd
Region/kommun
Stockholm/Sjvej
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka