Agila söker distrikt-/primärvårdssjuksköterska till uppdrag

Vill du jobba på en vårdcentral vars ambition är att erbjuda sina patienter

högklassig vård med god service och bra tillgänglighet? Då ska du söka denna tjänst som sjuksköterska!

På detta uppdrag som sjuksköterska kommer du att ta emot patienter med olika vårdbehov. Uppgifterna inkluderar sedvanliga sjuksköterskeuppgifter på vårdcentral, som till exempel såromläggning, enklare medicinering och vaccinationer. Du kommer vara del av ett erfaret team som vill ge bäst möjliga vård till sina patienter!

Låter detta intressant så ska du inte tveka med att skicka in din ansökan!

Sjuksköterskejobb hos Agila distrikt-/primärvårdssjuksköterska

Att arbeta som sjuksköterska kan vara utmanande. Därför vill vi på Agila se till så att du slipper oroa dig för annat som kan bidra till extra stress och påfrestning. Genom att hjälpa till med den administration som rör din anställning och finnas tillgänglig när du behöver stöd, ser vi till att du kan ha roligt på jobbet och känna dig trygg med oss som arbetsgivare. Välkommen att söka ditt nya uppdrag redan idag!.

Sjukskötersketjänst i Stockholm

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 vuxit till en av Nordens största på bemanning och rekrytering inom vård och omsorg. Vi samarbetar med Sveriges absolut bästa sjuksköterska. Detta säkerställs med en noggrann urvalsprocess samt en omfattande kompetens- och behörighetskontroll. Vi strävar efter att de anställda inte bara ska se oss som ett bemanningsföretag, utan snarare som en arbetsgivare. Är de anställda nöjda kommer även våra kunder bli nöjda med utfört arbete.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Rebecka Oldertz
Rebecka Oldertz / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Gojgc VT Nåjxanlqyah Yhsjg
Tidsperiod
29-32
Efterfrågad kompetens
Distrikt-/primärvårdssjuksköterska
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Jeyxwoccrdlfrll ea eahgf Ktjdf
Region/kommun
Stockholm/Rjhpd
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka