Vi söker distrikt-/primärvårdssjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag

Är du på jakt efter ett nytt spännande uppdrag? Denna väletablerade vårdcentral söker nu duktiga sjuksköterskor till sin verksamhet.

Här får du ett flexibelt och stimulerande arbete där du möter patienter med olika sjukdomstillstånd. På vårdcentralen finns en samlad kompetens av olika yrkesgrupper och tillsammans arbetar ni för att ge bästa möjliga vård.

Dina uppgifter består i sedvanligt primärvårdsarbete. Både akuta och tidsbokade patienter kan förekomma. Du möter patienter med varierande sjukdomstillstånd och i alla åldrar.

Uppdraget passar dig som trivs att arbeta självständigt och är trygg i din roll.

Sjuksköterskejobb hos Agila distrikt-/primärvårdssjuksköterska

Arbetet som distrikt-/primärvårdssjuksköterska hos Agila innebär både variation och frihet att kunna styra mer över sin egen tid. Vi hjälper till med all administration som krävs för att du snabbt ska kunna ta ditt första uppdrag. Processen är enkel och de allra flesta har uppdrag kort efter kontroll av utbildningar och referenser. Skicka din intresseanmälan redan idag!

Sjuksköterskejobb i Stockholm

Om Agila

Agila startade 2008 och har en lång erfarenhet av bemanning inom vård, skola och omsorg. Tack vare vår gedigna erfarenhet och kunskap har vi en djup förståelse för både våra kunders och konsulters behov. Vi har ett stort fokus på service och trygghet och arbetar alltid för långsiktiga relationer.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Rebecka Oldertz
Rebecka Oldertz / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Igunn jåeh Sfoien sæywanbeled
Tidsperiod
28-30
Efterfrågad kompetens
Distrikt-/primärvårdssjuksköterska
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Cgpqoe Uåsgtktqkyy Rmkjryyogfp ec fgeae Hdxko
Region/kommun
Stockholm/Kwjeh
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka