Distrikt-/primärvårdssjuksköterska sökes till jobb i Stockholm

Enheten söker dig, legitimerad sjuksköterska, gärna med tidigare erfarenhet av liknande arbetsplats.

Verksamheten erbjuder grundläggande vård, vilket är den typ av vård som normalt inte kräver sjukhusets resurser eller utrustning.

Detta inkluderar exempelvis förebyggande hälsokontroller, vaccinationer, enklare provtagning och diagnos, behandling av mindre skador och sjukdomar, samt rådgivning om livsstil och hälsa. Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska inom angivet kompetensområde.

Be oss om kontakt genom att klicka på knappen nedan, så ringer vi gärna upp och berättar mer om uppdraget och vad vi skulle kunna erbjuda just dig!..

Att jobba som distrikt-/primärvårdssjuksköterska via Agila

På Agila sätter vi din karriär och dina behov först. Genom att erbjuda en mängd spännande uppdrag för dig som sjuksköterska hittar du enkelt en roll som passar dig och din livssituation. Vi erbjuder schyssta lönevillkor och bistår även med resor samt boende vid behov. Uppdragen vi har tillgängliga tillsätts löpande, så vänta inte utan skicka in din ansökan redan idag.

Att ta sjukskötersketjänst i Stockholm

Om Agila

Agila startade 2008 och vi bemannar idag både regioner, kommuner samt privata kunder över hela Sverige och Norge. Kvalitet kommer alltid först, vilket är en förutsättning för att kunna ta fullt ansvar för vår verksamhet. För oss innebär kvalitet att inte bli bekväma. Där det finns potential att utvecklas och bli bättre, ser vi till att göra det. Vi tar alltid ett steg till - för dig.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Rebecka Oldertz
Rebecka Oldertz / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Gqalj AE Bægdxoonppu Vypjæbls
Tidsperiod
24-32
Efterfrågad kompetens
Distrikt-/primärvårdssjuksköterska eller Distriktsjuksköterska
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Xchbæpjk Dong h dcdbb GOBCQRFRY
Region/kommun
Stockholm/Ujqmhtkhn
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka