Vi söker distriktssjuksköterska till uppdrag i Stockholm

Vårdcentralen söker en sjuksköterska som är intresserad av att arbeta inom primärvården! Här blir du en del av ett engagerat och erfaret team som erbjuder bästa möjliga vård till sina patienter. I arbetsuppgifterna ingår sedvanligt mottagningsarbete såsom telefonrådgivning, såromläggningar samt att bedöma och prioritera olika sjukdomstillstånd. Du möter patienter med varierande sjukdomstillstånd och i alla åldrar.

Denna mottagning har förutom vanlig verksamhet även astma- och allergimottagning, diabetesmottagning, distriktssköterskemottagning, psykosocial konsultation, laboratorium, vaccinationsmottagning samt hemsjukvård.

Låter detta som ett uppdrag för dig? Då ser vi fram emot att hantera din ansökan.

Att jobba som distriktssjuksköterska via Agila

I rollen som distriktssjuksköterska hos Agila får du möjligheten att ta kontrollen över din arbetssituation. Du bestämmer helt och hållet själv hur mycket, och när du vill arbeta. Vi har uppdrag hos kommunala, regionala och privata aktörer, samtliga med goda arbets- och lönevillkor. Som konsult hos oss är dina insatser alltid uppskattade och vi gör vårt bästa för att sätta din karriär i fokus. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka möjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Att ta sjukskötersketjänst i Stockholm

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett av Nordens ledande bemanningsföretag inom stora delar av vårdsektorn i Sverige och Norge. Vi ger våra konsulter fina villkor och stöd under arbetets gång. Eftersom vi har ett brett utbud av arbetstillfällen har konsulterna stor valfrihet. Våra konsulter har hög kompetens, så vi kan skräddarsy bemanningen efter kundens behov.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Rebecka Oldertz
Rebecka Oldertz / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Bqwns NM Sæupgbvayvg Oåqeepmy
Tidsperiod
32
Efterfrågad kompetens
Distrikt-/primärvårdssjuksköterska eller Distriktsjuksköterska
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Æompfpcmpwbngx fa cie ii Mbybsgsnj
Region/kommun
Stockholm/Urmqnebet
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka