Distriktssjuksköterska sökes till tjänst i Stockholm

Vårdcentralen söker en sjuksköterska som är intresserad av att arbeta inom primärvården! Här blir du en del av ett engagerat och erfaret team som erbjuder bästa möjliga vård till sina patienter. I arbetsuppgifterna ingår sedvanligt mottagningsarbete såsom telefonrådgivning, såromläggningar samt att bedöma och prioritera olika sjukdomstillstånd. Du möter patienter med varierande sjukdomstillstånd och i alla åldrar.

Denna mottagning har förutom vanlig verksamhet även astma- och allergimottagning, diabetesmottagning, distriktssköterskemottagning, psykosocial konsultation, laboratorium, vaccinationsmottagning samt hemsjukvård.

Låter detta som ett uppdrag för dig? Då ser vi fram emot att hantera din ansökan.

Att ta tjänst som distriktssjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

I rollen som distriktssjuksköterska hos Agila får du möjligheten att ta kontrollen över din arbetssituation. Du bestämmer helt och hållet själv hur mycket, och när du vill arbeta. Vi har uppdrag hos kommunala, regionala och privata aktörer, samtliga med goda arbets- och lönevillkor. Som konsult hos oss är dina insatser alltid uppskattade och vi gör vårt bästa för att sätta din karriär i fokus. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka möjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Stockholm en spännande plats för sjuksköterskejobb

Om Agila

Som ett av Nordens största företag inom vårdbemanning och rekrytering för vård och omsorg, lägger vi på Agila stor vikt vid kvalitet. En del av detta arbete är Agilas kontrollsystem för bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare och terapeuter. Alla kvalitetssäkrade enligt ISO 9001. Certifieringen innebär att vi har höga krav på processer i arbetet och kontinuerligt förbättrar dessa ytterligare

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Rebecka Oldertz
Rebecka Oldertz / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Xwmtt GY Dåaglusobpb Uæcpbnjo
Tidsperiod
28-32
Efterfrågad kompetens
Distrikt-/primärvårdssjuksköterska eller Distriktsjuksköterska
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Åysnjwrposdnln ih eec dc Lcgodaobt
Region/kommun
Stockholm/Dafdqnxrj
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka