Ledigt jobb för distriktssjuksköterska i Stockholm

Den här verksamheten söker nu flera kompetenta sjuksköterskor till sin verksamhet. Som sjuksköterska på denna mottagning kommer du att ha en viktig roll i att ge högkvalitativ vård till patienter med olika behov. Du kommer att arbeta tillsammans med läkare och annan vårdpersonal för att säkerställa att patienterna får den vård de behöver.

Mottagningen erbjuder allmänmedicinska tjänster såsom hälsokontroller, vaccinationer, rådgivning om livsstil och sjukdomar samt behandling av vanliga sjukdomar och besvär. En stor del av verksamheten är inriktad på att ge kontinuitet i vården genom att ha en fast läkarkontakt för varje patient

Verksamheten söker dig med tidigare erfarenhet inom liknande arbete..

Varför ta sjuksköterskeuppdrag via Agila?

Som distriktssjuksköterska hos Agila kan du vara säker på att din arbetsgivare kommer förse dig med allt du behöver för att kunna lyckas på din nya arbetsplats. Vi erbjuder spännande uppdrag, goda lönevillkor samt möjligheten att själv bestämma över hur och när du vill arbeta. Vi finns här för att du ska kunna koncentrera dig på att göra ett bra arbete på ditt uppdrag och slippa oroa dig för annat.

Stockholm en spännande plats för sjuksköterskearbete

Om Agila

Vi på Agila har en filosofi att du som konsult ska kunna fokusera på ditt jobb och inte lägga onödig tid på administration. Vi var trötta på organisationer som bara lovade utan att leverera. Agila grundades 2008 med tanken att bli ett bemanningsföretag som levererar mer än de andra. Du ska göra vad du är bäst på – så gör vi vad vi är bäst på.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Rebecka Oldertz
Rebecka Oldertz / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Xnpraswvmxsq ifgdæxewhinljhlier
Tidsperiod
24-32
Efterfrågad kompetens
Distrikt-/primärvårdssjuksköterska eller Distriktsjuksköterska
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Iwqmkpnfehvajtkæwhs ef hdf dc Vgbxstkjf
Region/kommun
Stockholm/Utwwynimy
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka